Redactia.ro
Home » Monden » DRAMA din viaţa lui Ștefan Bănică Junior: fratele lui a murit într-un accident de maşină HORROR

DRAMA din viaţa lui Ștefan Bănică Junior: fratele lui a murit într-un accident de maşină HORROR

Ștefan Bănică este un îndrăgit artist care apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața camerelor. Totuşi, viaţa lui ascunde şi durere, dar şi o dramă fără margini.

Celebrul artist a mai avut un frate vitreg, din partea tatălui, pe nume Alexandru Silviu, a cărui viață s-a curmat fulgerător. Cei doi erau apropiați, deși diferența de vârstă era de 8 ani. Însă, în anul 2001, Alexandru a murit pe un pat de spital după un grav accident rutier.

La volan, era cel mai bun prieten al fratelui

Tragedia s-a produs pe Strada Matei Voievod, în sectorul 3 al Capitalei, după ce prietenul lui Alexandru a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive.

S-a izbit puternic de un stâlp din beton, de susținere a firelor electrice, moment în care Alexandru Bănică a ajuns în stare gravă la spital. Toți s-au rugat pentru el, însă după câteva zile de stat în spital, a murit.

Alexandra Velniciuc, marcată şi ea de pierdere

Tragedia s-a întâmplat chiar în fața Facultății de Teatru, iar Alexandra Velniciuc a fost martoră la tot ceea ce s-a întâmplat, abia la ceva timp aflând cine era, de fapt, în mașină și că bunul ei prieten a murit.

Eu am copilărit cu Alexandru, cu fratele lui Ștefan Bănică Jr. Am avut o copilărie frumoasă, la Cumpătu ne întâlneam. Și întâmplarea a făcut ca Alexandru să plece din lumea asta în fața Facultății de Teatru!

Eu eram în sala de curs. S-a auzit o bubuitură cumplită, am ieșit și am văzut un accident, nu știam cine, ce și cum… Aia a fost”, spunea Alexandra Velniciuc, pentru Libertatea.

Ștefan Bănică senior a murit la 61 ani

Ștefan Bănică senior a plecat mult prea devreme din această lume, la vârsta de numai 61 de ani. Inima lui avea să se oprească de mai multe ori și ca urmare a efortului intens depus pe scenă și pentru publicul pe care îl iubea.

Ștefan Bănică Junior a fost crescut de mama sa, dar și de bunici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: