Redactia.ro
Home » Monden » Drama Irinei Petrea. „Supernanny” a trecut prin momente teribile în ultimii doi ani

Drama Irinei Petrea. „Supernanny” a trecut prin momente teribile în ultimii doi ani

Drama Irinei Petrea. „Supernanny a trecut prin momente teribile în ultimii doi ani

Drama Irinei Petrea. Psihologul copiilor, supranumită Supernanny, a trecut printr-o adevărată dramă. După ce nu a mai apărut la televizor, Irina Petrea a fost pusă la încercare de momente cumplite. Și-a pierdut părinții în urmă cu doi ani, după care a murit și fratele ei.

Drama Irinei Petrea. „Supernanny” a trecut prin momente teribile în ultimii doi ani

Irina Petrea sau „Supernanny”, așa cum este cunoscută de toată lumea de la emisiunea de la Prima TV, a vorbit recent despre momentele cumplite prin care a trecut în ultimii doi ani. Irina Petrea nu a mai apărut la televizor de câțiva ani, iar în urmă cu doi avea să treacă prin momentele dificile. Invitată în podcast-ul lui Mihai Ghiță, psihologul a vorbit despre cele mai grele perioade din viața ei. Irina Petrea a povestit că viața a pus-o la încercare în urmă cu doi ani, atunci când tatăl și mama sa au murit. De asemenea, fratele său a decedat în urmă cu trei luni. “În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile, iar mama a murit la 5 luni după… Pe mama am avut-o filmată cum a murit, pentru că am pus camere în casă, n-am putut să nu mă uit.. Mi-a fost foarte greu pentru că a murit singură (…) A murit și fratele meu acum 3 luni., a spus Irina Petrea.

Psihologul a vorbit și despre relația cu Dumnezeu, fiind o persoană foarte credincioasă. Cu toate astea, recunoaște că i-a fost pusă la încercare smerenia atunci când nu a putut să facă copii. “Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit. Unul dintre acestea au fost să am copii ai mei.”

Irina a povestit că, la scurt timp după ce a aflat că nu va avea copii, a început să devină irascibilă mai ales cu copiii sau în prezența mamelor. “Am făcut tot ce trebuia din punct de vedere medical. Am fost foarte furioasă, foarte dezamăgită. Nu mai puteam lucra cu copiii, nu mai suportam să văd pe stradă mămici cu copii care făceau greșeli. Îmi era greu să văd mame care se comportau stupid cu copiii lor și care făceau greșeli oribile în educație. Îmi venea să sar pe ele și să le bat”, a mărturisit Irina Petrea la emisiunea Cioburi din Oglinda.

De ce nu poate avea copii „Supernanny”

Cu toate că este considerată cea mai iubită doică de la TV și are experiență în creșterea copiilor, Irina Petrea ne-a mărturisit în urmă cu ceva timp că se confruntă cu probleme de sănătate. Supernanny a fost diagnosticată cu infertilitate primară, motiv pentru care nu poate avea copil. Chiar dacă a aflat această veste, Irina a luat în calcul adoptia unui copil.

„M-am obișnuit cu asta, am trecut peste! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am știut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru și nu se poate face nimic.M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de accord cu privire la acest subiect și am lăsat-o așa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepți ceea ce nu poți să schimbi’, ne-a mărturisit Irina Petrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: