Redactia.ro
Home » Știri » DRAMĂ la Mangalia: fată de 12 ani, găsită moartă într-un parc! Urme de violenţă pe cadavru

DRAMĂ la Mangalia: fată de 12 ani, găsită moartă într-un parc! Urme de violenţă pe cadavru

Sinistru! O femeie a crezut că a găsit un colet în lanul de porumb între Botoșani și Suceava. Când s-a apropiat a descoperit un corp neînsuflețit, învelit în scotch 

S-a dat alarma la Mangalia, după ce trupul unei fete de 12 ani a fost găsit fără suflare în parcul Tosca. La fața locului se află polițiști, jandarmi și procurori criminaliști, care fac cercetări.

Martorii susțin că fata prezintă urme de violență pe corp. Cadavrul copilei a fost ridicat și dus la Medicina legală, pentru necropsie.

Urme de violență şi sânge la nas

Cadavrul fetei a fost găsit în zorii zilei sub o bancă din parc, iar tânăra este desfigurată, astfel că nu s-a putut stabili încă identitatea victimei. Tânăra are urme de violență şi sânge la nas.

Polițiștii nu au încă un suspect, dar caută indicii care să-i ajute în anchetă.

Ce a anunţat Poliţia?

Potrivit anchetatorilor, duminică, în jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din oraș, se află cadavrul unei persoane.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt”, conform IPJ Constanța.

Ucisă în altă parte?

Aşadar, s-a constatat că pe trup fata avea semne de violență, iar anchetatorii iau în calcul o agresiune sexuală. Criminaliștii caută indicii pentru a stabili cum s-a produs tragedia. În anchetă este folosit și un câine de urmă.

Potrivit unor martori, politistii au demarat o ampla ancheta. Primele informaţii indică că fetiţa ar fi fost ucisa în alt loc, dupa care a fost adusă în parc, fiind lăsată sub o bancă.

Oamenii legii nu au găsit urme de sânge, fapt ce poate confirma ipoteza potrivit căreia minora a fost ucisă în altă parte, după care ar fi fost abandonată în parc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: