Redactia.ro
Home » TV » Drama Laurei Lavric. Cântăreața de muzică populară și-a dat în judecată sora

Drama Laurei Lavric. Cântăreața de muzică populară și-a dat în judecată sora

Laura Lavric, celebra cântăreață de muzică populară, nu a avut mereu o viață așa cum o arată la televizor. Zâmbitoare și fericită la evenimente, dar tristă acasă. 

 

Drama artistei

 

Cântăreața de muzică populară, Laura Lavric, a trecut prin momente dificile în viață. Drumul în viață al artistei nu a fost unul lin, ci a dat de multe obstacole.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară și-a pierdut mama în urmă cu mai bine de 6 ani, iar ruptura de sora eia  fost inevitabilă, din acel moment. Surorile și-au aruncat vorbe grele în presp, după deschiderea succesiunii. Întreaga ceartă dintre ecle două suroria r fi pornit de la avere, motiv pentru care s-au judecat timp de cinci ani.

„Singurul regret pe care îl am este necazul cu sora mea. Am iertat, dar nu am uitat. Sunt lucruri care se pot ierta şi lucruri care nu se pot ierta. Nu o mai vreau în viaţa mea. Mi-a terfelit atâţia ani de muncă. Am câştigat procesul”, a mai declarat Laura Lavric  în cadtul unei emisiuni TV.

Artista a aflat că îi arde casa părintească  din satul Costișa, județul Suceava, de la televizor. „Am dat drumul la televizor şi văd scris că a ars casa părintească a unei celebre cântărețe. Doamne, zic, cine o fi? Vreau să spun când am văzut casa în flăcări și numele meu îmi vine să plâng și mi s-au derulat anii copilăriei, nu este plăcut. Am sunat la vecini, noroc că n-a bătut vântul că acolo casele sunt din lemn, ar fi ars, ar fi fost nenorocire. Acum ce să zic să fie un piroman, un dușman?”, a spus cântăreața la România TV.

 

A aflat că i-a murit tatăl după două luni

 

Artista a aflat că i-a murit tatăl după două luni. Laura Lavric a fost șocată de vestea morții tatălui ei.

,,Când a murit tata, eram în Canada. Nu mă așteptam să moara el,  fratele mamei era bolnav. Eram în Canada și am visat că aveam geanta goală, eram îngrijorată rău, plânsă toată. Eram convinsă că o să se întâmple o nenorocire. Îl sun pe Victor (fiul meu). El tocmai se întorcea de la înmormântare. Nu a vrut să-mi spună. Aveam contract pentru turneul din Canada, nu puteam să plec, oricum. Și dacă mă întorceam, el fusese înmormântat deja. Toți au hotărât să îmi ascundă asta. Turneul dura două luni. Fiul meu știa că țin mult la tata! L-am sunat atunci și tot eu eram supărată pe el, l-am repezit la telefon. Când am ajuns acasă, el mă aștepta la aeroport. Avea barbă, purta doliu, eu l-am luat la rost că și-a lăsat barbă. Înainte să mă urc în mașină, mă prinde de mână  și-mi spune că trebuie să-mi zică ceva. Mie nu mi-a venit să cred! Am leșinat lângă mașină. Până la Iași am plâns fără oprire! Am făcut si indigestie. A fost un șoc imens! Am făcut o criza, nu mai puteam să mă mișc, nici să strig nu puteam. M-a tras fiul meu din pat, am ieșit î n balcon, mi-am revenit!”, a mai spus artista ]n cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini