Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Miki la K-pital. Artista a mărturisit de ce nu a avut copii

Drama lui Miki la K-pital. Artista a mărturisit de ce nu a avut copii

Mihaela Marinache, alias Miki, ex K-pital, și-a ținut departe de ochii curioșilor relația cu Răzvan Constantinescu. Fosta solistă a trupei K-pital a explicat de ce nu a avut copii.

 

Cea mai mare durere a vieții artistei

Fata rebelă din fosta trupă K-pital a refuzat să se căsătorească timp de 17 ani, deși are o frumoasă relație cu Răzvan Constantiescu. Abia anul trecut a decis să se “cunune” religios, pentru a fi nașă la nunta unor prieteni.

Fosta solistă a trupei K-pital a povestit într-un interviu pentru playtech.ro care este cea mai mare durere a vieții ei. Miki și-a dorit copii, dar mărturisește că nu a avut acest noroc. ,,Ne-am dorit copii, dar Dumnezeu văd că a decis să nu avem. În viața asta nu avem copii, dar poate vom avea în altă viață, dacă ne vom reîntâlni. Deocamdată, avem animăluțe și sunt ca niște copii. Doar că nu vorbesc, dar sunt cam la fel”, a spus artista.

Miki are o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 17 ani cu Răzvan Constantinescu, însă, nu a îmbrăcat rochia de mireasă până anul trecut.

,,El mi-a dat inelul de logodnă din primul an, de când ne-am cunoscut. Nu cred neapărat într-o bucată de hârtie semnată, dar am vrut să facem faza asta cu preotul, că zic că e bine în fața lui Dumnezeu”, a povestit artista.

Fosta solistă a trupei K-pital a povestit și care este secretul relației pe care o are cu Răzvan Constantinescu. ,,Relația noastră durează de atâția ani pentru că suntem sincer, pentru că ne iubim și pentru că avem aceleași preocupări, mergem prin vacanțe, ne place să avem prieteni, iubim animăluțele. Ne iubim…”, a mai declarat Miki pentru sursa citată.

Solista este fericită că poate să ofere un adăpost animalelor care au nevoie de unul, după cum a mărturisit. ,,Sunt bine, sunt foarte fericite, nu sunt pretențioase. Toate animăluțele mele, patru câini, sunt de pe stradă. Le-am adoptat, le-am găsit, ba abandonate, ba lovite de mașină. Toți cățeii mei sunt maidanezi și mai am o pisică birmaneză, pe care am primit-o de la Mirela Vescan, acum 14 ani. Am mai avut încă șase câini pe care i-am dat spre adopție. Și tot felul de alte animăluțe pe care le am prin curte: guguștiuci, șoareci de câmp, șerpi, de toți avem grijă”, a mai spus artista.

Miki are și o altă pasiune. În timpul pandemiei, fosta solistă s-a apucat de făcut brățări handmade, împletite și brățări din argint. Pe de altă parte, artista face și lucruri caritabile. ,,De o lună sunt voluntar la Fundația ”Unu și unu” și duc mâncare oamenilor cu venituri mici, bătrânilor, famiilor cu mulți copii. Le duc de două ori pe săptămână”, a mai precizat aceasta în cadrul interviului.

Mihaela Marinache a mărturisit cum a fost perioada pandemiei și ce i-a lipsit cel mai mult.

,,Nu prea am simțit așa pandemia, pentru că mie îmi place foarte mult natura și atunci am stat, am făcut plajă, am făcut tot felul de activități prin curte, prin casă”, a spus artista, printre altele.

Însă, Miki a simțit lipsa familiei de sărbătorile de Paște, i-au lipsit întâlnirile cu prietenii și spectacolele cu trupa.

,,Mi-au lipsit întâlnirile cu prietenii, spectacolele cu trupa mea, ”Miki live Band”. În perioada asta nu am mai avut spectacole deloc, decât așa, pe terasă, și acolo am fost într-o formulă mică, adică eu și cu un pianist, Puiu Pascu, un gen de muzică ever green. Mi-e dor de colegii mei, de prietenii mei”, a mărturisit aceasta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: