Redactia.ro
Home » Sport » Drama lui Mitică Dragomir. Fiul său cel mare a murit la 18 ani: „Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine?”

Drama lui Mitică Dragomir. Fiul său cel mare a murit la 18 ani: „Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine?”

Drama lui Mitică Dragomir. Fiul său cel mare a murit la 18 ani

Drama lui Mitică Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a trecut printr-o dramă cumplită în urmă cu câțiva ani. Politicianul a povestit episodul în care și-a pierdut fiul cel mare. În urmă cu 34 de ani, Manuel Dragomir era găsit mort de părinții săi.

Drama lui Mitică Dragomir. Fiul său cel mare a murit la 18 ani: „Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine?”

Mitică Dragomir este un om politic român, dar și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Politicianul a trecut prin momente cumplite în urmă cu 34 de ani, după ce fiul său, Manuel, a murit la vârsta de 18 ani. Fostul șef LPF mai are un fiu, Bogdan, care i-a dăruit doi nepoți. Dumitru Dragomir nu a putut să treacă peste moartea fiului său. Emoționat, Dragomir a vorbit în emisiunea online Fiță cu Adiță, despre moartea fiului său. Cel mai mare regret al său este faptul că nu și-a văzut fiul realizându-se. Manuel era jucător de fotbal profesionist, dar tragedia i-a curmat viața. Manuel a murit în somn, în timp ce se afla lângă fratele său.

„E imposibil să treci prin așa ceva. După asta, nu mai poți să fii vreodată fericit în viață. Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos și de ce l-a luat pe fiul meu Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta„, a spus Mitica Dragomir.

Fostul șef LPF s-a mutat de la Brașov împreună cu familia sa, pentru că el și soția sa mergeau zilnic la mormântul fiului lor. „Dacă muncești, uiți. Cel mai mare lucru pe care l-a dat Dumnezeu pe pământ e uitarea. Dacă nu dădea uitarea, muream. Păi, de asta am și plecat de la Brașov. Eu nu aș fi plecat de la Brașov cu familia mea. Păi, stăteam toată ziua la cimitir. Asta este. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să îl văd și pe el realizându-se”, a mai spus Mitica Dragomir.

Fostul șef LPF nu poate trece peste moartea fiului său

Dumitru Dragomir își iubește foarte mult familia, iar după ce și-a pierdut fiul a fost extrem de puternic pentru soția si băiatul său. Acesta nu poate înțelege nici după atâtia ani de ce fiul lui a murit atunci. „Eu am fost mai tare decât soția. Eu sunt un om puternic, trecut prin viață, prin necazuri. Păi, în ultimii 24 de ani am fost numai în procese.Eu mai zic în felul următor: dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos, și de ce l-a luat pe fiul meu, care era pur ca apa distilată? Dacă există Dumnezeu, de ce ia acum atâția oameni nevinovați?”, a declarat Dumitru Dragomir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: