Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Vasile Șeicaru. Soția sa a murit într-un mod tragic

Drama lui Vasile Șeicaru. Soția sa a murit într-un mod tragic

GALERIE FOTO (3) Drama lui Vasile Șeicaru

Drama lui Vasile Șeicaru. Celebrul artist a trecut prin momente cumplite în 2006. Soția sa, Gabriela, s-a stins din viață într-un teribil accident. A fost găsită fără suflare în casă după ce televizorul a luat foc. Pe 9 ianuarie se împlinesc 16 ani de la tragedie.

Drama lui Vasile Șeicaru. Soția sa a murit într-un mod tragic

Drama lui Vasile Șeicaru. În urmă cu câteva zile, Vasile Șeicaru și-a pierdut un bun prieten. Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani din cauza problemelor de sănătate. Vasile Șeicaru a trăit momente teribile  si în 2006, după ce și-a pierdut soția. Pe 9 ianuarie, Gabriela Șeicaru, în vârstă de 49 de ani a fost găsit fără suflare în apartamentul familiei de pe Strada Speranței din București, iar c el care a făcut descoperirea șocantă a fost chiar  Vasile Șeicaru.

Acesta se afla la un concert în provincie și s-a panicat după ce soția sa nu a mai răspuns la telefon. Artistul a venit de urgență în București, iar când a ajuns acasă a avut parte de un șoc. Gabriela zăcea fără suflare, acoperită de funingine. După ce Vasile Șeicaru a cântat de Revelion, chiar de ziua lui naștere la Vatra Dornei, iar Gabi l-a însoțit. La întoarcerea în București, Gabriela a vrut să rămână acasă pentru că plănuia să dăruiască un televizor mai vechi din apartament unei familii nevoiașe.

Soția artistului a pus aparatul în funcțiuune, după care a adormit. În timpul nopții, priza la care era legat televizorul a făcut scurt-circuit iar aparatul a luat foc. Deși focul nu a fost mare, a fost suficient ca fumul și gazele degajate de circuitele televizorului să umple camera și să o ucidă pe soția lui Șeicaru. Gabriela Șeicaru a murit în somn și a fost găsită în fotoliul din fața televizorului care încă mai ardea.„Sunt consternat. Am cunoscut-o bine pe Gabriela: un om delicat, tonic, cu suflet generos. Sunt alături de Vasile, care regretă că viața de artist nu i-a permis să stea mai mult cu ea. Acum, când ar fi putut s-o faca, l-a părăsit ea”, spunea la acea vreme Victor Socaciu.

Vasile Șeicaru nu a mai putut intra în apartamentul în care a avut loc tragedia, iar pe mormântul soției a scris câteva versuri din poezia ”La Adio”, scrisă de Adrian Păunescu: ”Nici nu pot să-ți spun/ Pe curând sau rămas bun/ Apăru, numai nu, la adio tu”.

Vasile Șeicaru și-a refăcut viața, la 13 ani de la moartea soției sale

La 13 ani distanță de la moartea soției sale, Vasile Șeicaru și-a găsit liniștea în brațele altei femei. Liliana este iubita artistului de muzică folk. Cântărețul a fost mereu discret cu viața sa personală și nu a vrut să vorbească prea mult despre acest lucru. Liliana și Vasile sunt pasionați de călătorii, de mare, de Vama Veche, de animale, iar apropiații lui susțin că ei formează cuplul perfect.

“În 2009, de ziua mea de naştere, am primit cadou această simpatică lupoaică. A venit cu acte în regulă din Ungaria, era cât palma mea în momentul în care a adus-o, şi avea o fundă roşie finuţă şi un firicel de tricolor. Atunci i-am spus jumătăţii mele: ”Vrei să îmi întorci viaţa cu fundu-n sus?! Pentru că o să mă nenorocească”. Mi-a spus că o să o iubesc, şi iată că aşa s-a întâmplat. Am botezat-o Slash, după numele chitaristului de la trupa Guns N’ Roses. Am grijă de ea ca de un om. O pieptăn, o răsfăţ”, declara Vasile Șeicaru în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: