Redactia.ro
Home » TV » Drama neștiută a Andreei Marin! Prezentatoarea a avut gânduri de sinucidere

Drama neștiută a Andreei Marin! Prezentatoarea a avut gânduri de sinucidere

Andreea Marin este mereu cu zâmbetul pe buze. Însă, puțini sunt cei care știu că prezentatoarea a trecut prin momente dificile care au împins-o spre gesturi extreme.

 

Drama neștiută a Andreei Marin!

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața ei, momentul în care a fost la un pas de sinucidere. Vedeta a mărturisit că a vrut să își ia viața din cauza unui produs pe care l-a consumat după ce a născut, care o ajuta să slăbească. Prezentatoarea și-a dorit să scape de kilogramele în plus pe care le-a luat în timpul sarcinii, însă produsul pe care l-a consumat nu i-a fost deloc de ajutor. Mai mult, produsul i-a făcut mai mult rău și  aintrat în depresie.

Andreea Marin recomandă oamenilor care își doresc să piardă în greutate să ceară și ajutorul unui nutriționist. Vedeta a mărturisit cum a vrut să apeleze la un produs naturist, imediat ce a născut.

Eu recomand tuturor să meargă la nutriționist înainte de a ține un regim. Nu trebuie să te joci cu lucrurile astea. Vreo 3 săptămâni nu am putut să merg pe tocuri, abia acum am reușit. A trebuit să fac kinetoterapie. Nu te joci deloc cu treaba asta. Am ales să fac alegeri, nu mă mai las împinsă de la spate de alții. După ce am născut am vrut să slăbesc, am căutat pe net un produs de detoxifiere, de la o firmă bună. Doar eu am avut parte de efecte adverse. Doi ani am avut de tras, am mers la diverși medici, a fost dereglare din interior. A fost greu să scap de ea”, a delcarat Andreea Marin.

Prezentatoarea a mărturisit că nu știa la început că este vorba despre despresie și nu suporta ca oamneii să știe că ea se confruntă cu o astfeld e boală. Momentul în care vedeta a conștientizat că suferă de depresie a fost atunci când Mădălina Manole s-a sinucis.

Medicamentul a avut și un alt efect advers, depresia. Da, e adevărat am fost la un pas de a mă sinucide. Cazul Mădălinei Manole m-a făcut să conștientizez că eram în depresie, că aveam simptomele. Nu aveam motiv. Dacă esti la un pas de a fi melancolic, tu nu recunoști, nu-ti place să-ți zică nimeni asta. Oamenii încep să afle și sa cunoască semnele. Începi să înțelegi că nu e o rușine să mergi la psiholog sau la psihiatru. Depresia nu trece de la sine. Nu e de glumă”, a mai spus Andreea Marin.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior a mărturisit că a simțit că avea aceleași simptome care au determinat-o pe Mădălin amanole să își pună capăt zilelor.

Nu mi-a fost ușor și mai ales în acea perioadă, că fusese anunțată moartea Mădălinei Manole. S-a creat o mare dezbatere la TV pe acest subiect, și m-am recunoscut atunci în smptomele de care vorbeau specialiștii și specialiștii acolo. Asta mi-a cam mișcat cumva încrederea mea în mine, eu crezând că cei din jur doar încearcă să mă facă să mă simt prost spunându-mi că ceva nu e în regulă cu mine și în momentul acela am mers la un specialist și am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic așa, mai ales de cel în cauză. Nu are semnale atât de clare și uneori nu vrei.

Avem insomnii, simțim o nefericire profundă deși nu avem motive să o simțim. Suntem mereu nemulțumiți de noi, de cei din jur, reproșăm mereu lucruri, acestea sunt semne ale unei posibil impresii. Atunci nu e atât de rău să deschidem o carte, să ne informăm, să apelăm la un specialist.  E o boală perfidă, evoluează mai repede decât crezi și te poate duce într-un punct regretabil.  Cum a fost cazul Mădălinei, în pragul sinuciderii.

Ea pare o soluție, deși nu e. Mi se pare o prostie, cum so îți iei viața pentru atâta lucru? Dar tu esti un univers închis în acel moment, și furtuna aceea interioară, ți se pare că îi scapi pe ceilalți de o povară, povara care devii tu în momentul în care îți iei viața. Repet: acesta nu trebuie să fie un sfârșit, o decizie, se poate trăi atât de frumos și după o depresie.

Eu cred că sunt un exemplu. Ba da, și eu ajunsesem într-un stadiu avansat. Aveam astfel de gânduri. Asta m-a speriat, aveam copil mic, bebeluș. Am zis nu se poate, eu sunt un om responsabil, și poate că lucrurile acestea m-au făcut să mă văd într-o balanță echilibrată. Am avut nevoie de specialist și de medicație chiar 1 an.”, spunea Andreea Marin, la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: