Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a lui Bebe Cotimanis! Ce s-a întâmplat cu acesta când era copil

Drama neștiută a lui Bebe Cotimanis! Ce s-a întâmplat cu acesta când era copil

Drama neștiută a lui Bebe Cotimanis! Ce s-a întâmplat cu acesta când era copil

Drama neștiută a lui Bebe Cotimanis! Actorul a rememorat într-un interviu greutățile prin care a trecut de-a lungul vieții. 

Drama neștiută a lui Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai apreciați actori din România, având întotdeauna o stare bună și încântând publicul cu starea de bine. Dar ce nu știu mulți despre acesta, este că a suferi o adevărată dramă de la o vârstă foarte fragedă.

Drama neștiută a lui Bebe Cotimanis! Un moment care i-a marcat existența a fost pierderea tatălui său. Potrivit declarațiilor acestuia, tatăl actorului a murit într-un accident de mașină. Avea doar 13 ani când s-a întâmplat tragedia, iar el împreună cu frații lui au fost crescut doar de mamă.

”Între mama și ceilalți este o distanță enormă, în sensul că ceea ce a însemnat mama pentru mine, ceilalți au însemnat mai puțin. Când eu am împlinit 13 ani, tata a murit într-un accident de mașină, iar mama ne-a crescut”, a declarat Bebe Cotimanis pentru revista Unica.

Relația cu mama lui a fost una specială

Bebe Cotimanis a avut o relație specială cu mama lui. Actorul a mărturisit că o ajuta să croitorească, iar ea îi era aproape și-l sprijinea oricând avea nevoie.

”Se ocupa cu croitorie, dar era croitoreasă de lux – Irina Loghin și acum poartă din rochiile făcute de ea! Mama ne-a păstrat în școală pe toți trei copiii: eu, Mircea și Laurențiu. Mircea este un cameraman renumit și foarte bun la Pro TV. Laurențiu a fost director de imagine la Televiziunea Română – a ieșit de curând la pensie. Toți am fost păstrați în școală, grație mamei, care ne-a crescut cu acul de cusut și ață. Pe mine m-a ținut foarte aproape de ea, că uneori o ajutam să mai însăileze, să mai croitoricească, să mai măsoare. Numai eu știu câte rochii am îmbrăcat, ca să poată să tragă tivul drept jos! Eram modelul ei”, a mai declarat Bebe Cotimanis.

Mama lui l-a înțeles întotdeauna, de aceea actorul a avut puterea să-i spună că renunță la Facultatea de Construcții și și-a ales alt drum în viață.

”Eram student la Construcții, 1977, după cutremur. Eram la seral – am vrut să muncesc, să o ajut pe mama. După șase luni de studenție, am anunțat-o pe mama că nu mai vreau să merg la facultate, pentru că nu îmi place viața de șantier. Ea era la mașina de cusut și muncea. I-am zis: „Mamă, eu nu mă mai duc la Construcții, pentru că nu cred că ăsta e drumul meu în viață’. Mama cosea în continuare.

Eu am ieșit din cameră, să nu văd cât de afectată e și cum o să plângă. Iar ea strigă de dincolo de ușă: „Hai, vino-ncoace!’. Și cu un zâmbet mare m-a luat în brațe și mi-a spus: „Te iubesc, pentru că procedezi exact cum am vrut eu să procedez toată viața! În viață să faci numai și numai ceea ce îți place! Mă bucur că m-ai anunțat, dar puteai să renunți oricum. Și știi de ce, Bebe? Pentru că e viața ta!”, își amintește actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: