Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a lui Laurențiu Reghecampf: Pierderea fiicei sale, Analisa Cristina

Drama neștiută a lui Laurențiu Reghecampf: Pierderea fiicei sale, Analisa Cristina

Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, cunoscut antrenor de fotbal, ascunde în spatele succesului său profesional o durere profundă și personală. Cu aproape 27 de ani în urmă, acesta a trecut printr-o tragedie care i-a marcat viața pentru totdeauna: pierderea fiicei sale, Analisa Cristina. În cadrul unui podcast moderat de Adrian Cristea, cunoscut drept Bursucu de la Kanal D, Reghecampf și-a deschis sufletul și a vorbit despre acest episod devastator din viața sa.

Drama neștiută a lui Laurențiu Reghecampf

În urmă cu 27 de ani, viața lui Laurențiu Reghecampf și a fostei sale soții, Mariana Pfeiffer, a fost zguduită de vestea că fiica lor, Analisa Cristina, suferă de o boală rară, Tetralogia Fallot. Această afecțiune gravă a inimii, caracterizată printr-o malformație care împiedică inima să funcționeze corect, a fost descoperită la doar câteva luni după nașterea fetiței. Semnele bolii au apărut când micuța avea trei luni, manifestându-se prin învinețirea buzelor în timpul hrănirii.

Pierderea fiicei sale, Analisa Cristina

Laurențiu și Mariana au fost nevoiți să facă față unei realități dure. După luni de tratamente și speranțe, au decis să o opereze pe fiica lor la Cluj, în speranța că intervenția chirurgicală va corecta malformația inimii. Din nefericire, după operație, Analisa Cristina a făcut pneumonie, iar medicii nu au reușit să o salveze. Durerea acestei pierderi a fost imensă, iar Reghecampf a mărturisit în podcast că rămâne o rană deschisă în sufletul său, chiar și după atât de mulți ani.

Laurențiu Reghecampf a vorbit deschis despre dificultățile prin care a trecut împreună cu fosta sa soție în acea perioadă.

„Am avut o fetiță împreună, la 25 de ani. A fost o perioadă grea pentru că, undeva pe la 3 luni după ce se născuse, momentul când îi dădea lapte se învinețea, se învinețeau buzele, adormea cu biberonul.

Ne-am dus la un control și ni s-a spus că suferă de o boală foarte rară, se numea Tetralogia Fallot. Inima nu a fost împărțită corect în cele 4 camere și trebuia după o perioadă să fie o intervenție chirurgicală pentru a se corecta acest lucru.

Am făcut tratament câteva luni și la vârsta de un an și o lună am hotărât să operăm la Cluj. Au operat-o, a fost bine, dar pentru o astfel de intervenție trebuia să lase rana deschisă 24 de ore. A făcut pneumonie după operație și nu au mai putut să o salveze. Eu spun exact ce ni s-a spus nouă după operație”, a povestit antrenorul.

Medicul nu a detectat această problemă în timpul sarcinii, iar vestea a venit ca un șoc pentru tinerii părinți.

„Am judecat foarte multe lucruri când am trecut prin acele momente, dar n-ai cum să scoți pe cineva vinovat. Dificil a fost că nu ni s-a spus de dinainte. Problema ne-a fost comunicată la câteva luni. Poate atunci nu existau metodele care există azi. Astfel de probleme pot fi corectate și în timpul sarcinii.

La toate controalele la care mergeai ca să te asiguri că este în regulă sarcina nu ni s-a spus niciodată că are o probleme la inimă. Acest detaliu a fost șocant. Nici n-am aflat de la doctor, am aflat dintr-o greșeală. Au fost 7 luni până la intervenție, dar nici nu se putea interveni la vârsta de sub un an. Boala nu se manifesta foarte grav. În afară că obosea foarte repede și i se schimba culoarea la buze nu avea nimic. A fost o perioadă dificilă, mai ales după. Luca s-a născut la 4-5 ani diferență”, a mai spus acesta. 

În ciuda tragediei, Laurențiu Reghecampf a reușit să găsească puterea de a merge mai departe:

„Trăiești cu speranța din fiecare zi că se va face bine. Perioada mai dificilă a fost după (n.r. după ce micuța a decedat). Clar rămâne o rană tot timpul. Doar timpul vindecă o astfel de rană. Bineînțeles că există specialiști buni pentru anumite momente. Eram foarte tânăr, și eu, și ea, era o diferență mare între mine și prima soție, de 10 ani. Perioada până când am operat-o a fost guvernată de o speranță, că se va face bine. Pe partea ei (n.r. primei soții) probabil a fost altfel”, a mai spus Laurențiu Reghecampf în podcastul lui Bursucu de pe YouTube. 

Acesta a subliniat importanța sprijinului specialiștilor și a familiei în momentele de cumpănă. Astăzi, Laurențiu Reghecampf și-a găsit liniștea în brațele Corinei Caciuc, alături de care și-a întemeiat o nouă familie. Însă durerea pierderii fiicei sale rămâne o parte integrantă a vieții sale, o amintire dureroasă care îi amintește constant de fragilitatea existenței umane și de importanța prețuirii fiecărui moment alături de cei dragi.

În ciuda carierei sale de succes și a vieții de familie actuale, Laurențiu Reghecampf nu uită niciodată de Analisa Cristina, fetița care i-a adus atât de multă bucurie, dar și o durere imensă. Această experiență l-a transformat și l-a învățat să fie mai puternic, mai empatic și mai recunoscător pentru ceea ce are.

Povestea lui Laurențiu Reghecampf este un testament al rezilienței umane și al capacității de a găsi lumină chiar și în cele mai întunecate momente. Pierderea fiicei sale, Analisa Cristina, a fost o lovitură devastatoare, dar antrenorul a reușit să își continue viața, păstrând în suflet amintirea iubitei sale fiice. Prin deschiderea sa în cadrul podcastului lui Bursucu, Reghecampf a arătat că, uneori, împărtășirea durerii poate fi un pas esențial spre vindecare.

Sursa foto: Arhivă
adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: