Redactia.ro
Home » Știri » Laurențiu Reghecampf, declarații incendiare despre nunta cu partenera sa. Antrenorul aruncă săgeți evidente către Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, declarații incendiare despre nunta cu partenera sa. Antrenorul aruncă săgeți evidente către Anamaria Prodan

reghecampf-caciuc

Laurențiu Reghecampf a lansat un nou atac la adresa Anamariei Prodan și a iubitului acesteia, Ronald Gavril, în podcastul lui Nasrin Ameri. În cadrul emisiunii, Reghecampf a vorbit despre relația sa cu Corina Caciuc și despre planurile lor de viitor, aruncând în același timp săgeți către fosta sa soție.

Planuri de nuntă cu Corina Caciuc

Reghecampf a dezvăluit că, deși procesul de divorț cu Anamaria Prodan încă nu s-a finalizat, el și Corina Caciuc au în plan să se căsătorească.

„Nu ne gândim la un următor pas. Urmează căsătorie, dar trebuie să termin cu divorțul. Nu este neapărat un target. Targetul l-am depășit. Eu cred că orice femeie care nu a îmbrăcat rochia de mireasă își dorește acest lucru, chiar dacă spune că nu vrea. Orice femeie în sufletul ei își dorește acest lucru. Ne simțim bine. Chiar i-am spus Corinei că îi voi face o surpriză la un moment dat, dar când va veni momentul. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre acest subiect”.

Nasrin l-a întrebat pe Reghe cum au reușit el și Corina să treacă peste „red flag-urile” din relația lor.

Reghecampf a vorbit și despre gelozie, menționând că este normal să existe într-o relație

„Discutăm foarte mult. Comunicare. Discutăm mult chiar pe tema asta. Eu de multe ori o întreb pe Corina cum de a stat cu mine. Orice femeie o lua la fugă. Să te facă cineva zi de zi zob peste tot și să te facă în toate felurile, la un moment dat te plictisești de chestiile astea. Dar tocmai lucrurile astea ne-au apropiat foarte tare. Stăm mult timp împreună și discutăm orice lucru care apare sau care există între noi. Nu exclud nici faptul că cei doi băieți ne-au apropiat foarte mult pentru că ne petrecem mult timp împreună cu ei. Nu am avut chestia asta de relație toxică.

Fugim de treaba asta. Dacă există momente în care unul dintre noi e mai afurisit – discutăm imediat. Întotdeauna există gelozie. Mereu trebuie să existe un pic, nu nebunie. Dacă nu îmi pasă de persoana de lângă mine… depinde cum o vezi. Nu am cum să fiu indiferent. Depinde cum vezi tu sau Corina acest aspect, dacă e gelozie sau dacă îmi pasă. În ambele părți există gelozie. Discuții există mereu, dacă nu ar fi atunci e monotonie”, a mai spus Reghe.

Recent, un nou scandal a izbucnit între Reghecampf și Anamaria Prodan, de data aceasta având ca subiect o barcă

Reghecampf a făcut plângere penală pentru dispariția bunurilor sale, inclusiv a unei bărci și a unui jetski, pe care le-a găsit ulterior la mecanicul său. În podcastul lui Nasrin, Reghecampf a acuzat-o pe Anamaria că premeditează fiecare pas pentru a prelungi procesul de divorț.

Reghecampf a explicat importanța plângerii penale pentru a se asigura că nu este responsabil în cazul unui accident cu barca, care este înmatriculată pe numele său.

„Este foarte simplu. Dacă stai și te gândești normal și realizezi… ea realizează foarte multe lucruri, e un om foarte inteligent. Tot ce face este să premediteze, să facă ceva, urmărește următorul pas.

Eu i-am spus în următorul fel. O barcă este ca o mașină. Este înmatriculată pe numele meu. Mâine, dacă cineva merge pe lac undeva, cumva și dă peste o altă barcă sau un copil care înoată responsabil sunt eu.

Eu am făcut o sesizare la Poliția Ilfov pentru că nu-mi găsesc barca. Am lăsat-o împreună cu jetski-ul la Snagov, unde aveam un garaj. Stăteau în garaj pe lift, nu pe apă. Anamaria a schimbat pontonul și a renunțat la liftul respectiv și le-a dus în altă parte. Eu în plângere nu am specificat că Anamaria Prodan a furat sau a pierdut, am zis că nu-mi găsesc bunurile.

 De ce? Ca să mă asigur că, dacă cineva va avea vreo problemă cu bunurile mele, fapta să fie înregistrată. M-am dus la un mecanic pe care îl vizitez de 8 ani ca să-l întreb ceva despre barcă. Când am intrat acolo am găsit jetski-ul. El o dădea că nu știe.

Anamaria Prodan a auzit despre asta și venit făcând un LIVE de pe telefon. Pe mine nu mă interesează, dar trebuie să mă asigur că aceste lucruri rămân acasă până la partaj, iar până atunci ele rămân pe numele meu și port responsabilitatea”, spune Reghe, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

„Eu mi-aș dori ca mâine să se termine divorțul”

Reghecampf a subliniat că, odată ce procesul de divorț se va încheia, ambii părinți vor putea să se ocupe mai bine de fiul lor, Bebeto, fără să fie controlați de certurile legale. „Eu mi-aș dori ca mâine să se termine divorțul și fiecare să meargă la casa lui. De ce? Pentru că atunci vom avea posibilitatea ca ambii să ne ocupăm de Bebeto”, a concluzionat el.

Relația tensionată dintre Reghecampf și Anamaria Prodan continuă să fie un subiect de interes public. Cei doi se atacă reciproc prin intermediul presei și al rețelelor sociale, iar procesul de divorț pare să se prelungească pe termen nedefinit. În ciuda acestor dificultăți, Reghecampf își exprimă speranța că totul se va rezolva în cele din urmă și că vor putea să-și vadă fiecare de viața sa.

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc continuă să evolueze, în ciuda obstacolelor și a scandalurilor din trecut. Cu o comunicare deschisă și o dorință de a lăsa în urmă trecutul tumultuos, cei doi își construiesc împreună un viitor. În același timp, conflictul cu Anamaria Prodan rămâne un capitol neîncheiat, dar Reghecampf speră ca, odată cu finalizarea divorțului, să poată lăsa în urmă această perioadă dificilă și să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat pentru el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini