Redactia.ro
Home » Știri » Drama neștiută a prezentatorului Andi Moisescu. Juratul de la „Românii au talent” a trăit un moment dureros în copilărie

Drama neștiută a prezentatorului Andi Moisescu. Juratul de la „Românii au talent” a trăit un moment dureros în copilărie

GALERIE FOTO (4) Andi Moisescu poveste de viata

Andi Moisescu și-a început cariera în televiziune în urmă cu 20 de ani. Deși toată lumea îl cunoaște, puțini știu prezentatorul a trăit o dramă în timpul copilăriei sale. Andi a fost părăsit de tatăl său, când avea doar 4 ani.

Drama neștiută a lui Andi Moisescu

Andi Moisescu, are acum are o familie frumoasă și o carieră împlinită. În urmă cu mai bine de 20 ani, Andi intra în familia televiziunii pentru a uimi și reda zâmbetul pe buzele oamenilor.

Juratul de la Românii au talent este dispus întodeauna să asculte poveștile de viață ale concurenților care participă la emisiune, dar puțini știu că la rândul lui, a trăit o adevărată dramă când era doar un copil.

Suferința prin care a trecut Andi Moisescu

Prezentatorul a fost abandonat de tatăl său pe când avea doar patru ani. Chiar el a povestit acest moment greu care i-a marcat întreaga copilărie. Acesta a spus că tatăl său, de profesie regizor, și-a părăsit familia și nu s-a mai întors înapoi.

Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere‘, a declarat Andi Moisescu.

Deși a încercat să își găsească tatăl în urmă cu câțiva ani, Andi Moisescu nu a reușit să dea de el nici până în ziua de azi.

Andi Moisescu este căsătorit cu Olivia Steer

Prezentatorul TV și Olivia sunt împreună de 13 ani și au împreună doi băieți. Deși au fost întodeauna activi în cariera profesională, detalii intime ale vieții lor au preferat să le țină departe de ochii publicului.

Povestea de iubire dintre cei doi este una interesantă și amuzantă. Olivia a povestit că s-a întâlnit pentru prima oara cu Andi în anul 2002, în Ajunul Crăciuni, când un prieten comun le-a aranjat o întâlnire.

După ce au vorbit mai multe, și-au dat seama că au multe lucruri în comun.

Tatonările s-au întins pe câteva luni, până să abdicăm în faţă evidenţei: ne plăceam prea mult. Eram atât de precauţi amândoi să nu ne pripim, astfel că ne-am descoperit dragostea cu răbdare şi atenţie, n-am sărit cu capul înainte într-o relaţie, n-am ars etape. Când m-a cerut de soţie, eram amândoi -după îndelungi perioade de introspecţie -edificaţi: ştiam ce vrem, ştiam ce facem”, spunea Olivia Steer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: