Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută din viața Monicăi Davidescu. Actrița a povestit cu greu cele întâmplate

Drama neștiută din viața Monicăi Davidescu. Actrița a povestit cu greu cele întâmplate

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai longevive și stabile cupluri din showbizul românesc. Avantajul relației dintre ei este faptul că amândoi lucrează în domeniul artistic și reușesc să se adapteze foarte ușor unul după programul celuilalt. Actrița a dezvăluit de curând faptul că a trecut printr-o reală tragedie atunci când a pierdut o sarcină pe care și-o dorea nespus. Iată toate detaliile!

Monica Davidescu: „Am pierdut o sarcină”

Monica Davidescu a povestit cu greu un eveniment tragic din viața de familie. Actrița a rămas marcată după pierderea unei sarcini:

„Am pierdut o sarcină, (după ce o aveam pe Dora), nu a fost să fie, nu a fost să se dezvolte până la capăt, s-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și asta a fost.

De aceea, si la îndemnul medicului, mi-am zis: mulțumește lui Dumnezeu și pentru ce ai și pentru ce nu ai!”,a declarat Monica Davidescu pentru Impact.

De ce nu poartă Monica Davidescu în acte numele „Temișan”

Actrița a povestit îndetaliat că răspunde la apelativul „doamna Temișan” însă în acte nu are acest nume, deoarece i-a respectat dorința tatălui ei:

„Uneori , rar, mi se spune doamna Temișan, răspund la apelativ , dar cel mai adesea oamenii mă apelează cu numele meu. Ne-am păstrat numele fiecare.
La momentul căsătoriei eu deja activam în scenă cu numele Davidescu și era mai neplăcut să am un nume de scenă și altul în acte, în plus dorința tatălui meu a fost să aibă un băiat să îi ducă numele mai departe. Noi fiind trei fete … am decis să păstrez eu numele pentru el. Aurelian nu a fost incomodat de această decizie, m-a sprijinit și mi-a respectat-o, știe foarte bine cum e cu încurcătura cu numele de scenă și cel din acte. Dora însă poartă ambele nume Temișan-Davidescu”, a explicat aceasta pentru sursa menționată.

Monica Davidescu, despre relația cu fiica ei

Monica Davidescu susține că fiica ei este cea mai bună prietenă pe care se poate baza:

„Dora nu mai este un copil. Se transformă ușor ușor într-o prietenă bună pe care mă pot bizui pe deplin. Are mai multe laturi interesante, are aptitudini, dar încă se descoperă, se acceptă, se înțelege. Mai sunt câțiva ani până va alege ce vrea să facă în viață”, a mai spus actrița pentru sursa citată.

(nr. Dora) A venit la momentul potrivit și ne-a împlinit ca familie, ca oameni, ne învață despre generația ei, noi învățăm o dată cu copilul o mulțime de lucruri noi”, mai susține Monica Davidescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: