Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care a trecut Tina Turner când și-a pierdut copii. Care au fost cauzele reale ale deceselor

Drama prin care a trecut Tina Turner când și-a pierdut copii. Care au fost cauzele reale ale deceselor

GALERIE FOTO (2) Tina Turner, alături de copiii săi

Tina Turner a fost una dintre cele mai apreciate artiste din lume, având o carieră impecabilă. Din păcate, problemele nu au ocolit-o, vedeta fiind nevoită să se confrunte cu decesul celor doi fii biologici ai săi într-un interval de numai 4 ani.

De departe cea mai dureroasă încercare a unei mame este aceea de a-și pierde copilul. Astfel, tina Turner a fost nevoită să treacă printr-o astfel de situație de două ori, cu ambii fii pe care îi avea din două relații diferite. Vedeta a fost distrusă în momentul în care a aflat teribilele vești cu privire la decesele lui Ronnie și Craig.

Tina Turner și-a pierdut fiii într-un interval de 4 ani

De departe una dintre cele mai mari embleme ale muzicii internaționale, Tina Turner a lăsat un gol imens în sufletul multora în momentul în care s-a stins din viață. Artista nu a avut deloc o viață prea ușoară, mai ales în momentul în care a aflat că ambii săi fii biologici au decedat.

Vedeta a fost o mamă eroină, deoarece a avut grijă de 4 băieți, 2 dintre ei erau fiii săi biologici, iar 2 erau fiii soțului său, Ike Turner. Deși trebuia să se împartă între viața de artist complet și cea de mamă și soție, Tina a reușit să ducă la bun sfârșit acest lucru.

În 1958, Tina devine mamă pentru prima dată, dându-i naștere lui Craig Raymond. Primul său fiu era rezultatul poveștii de iubire dintre ea și saxofonistul Hill Raymond. Ulterior, cei doi aveau să se despartă, iar Tina se va căsători cu Ike Turner, ce avea doi copii dintr-o fostă relație, pe Ike Jr. și pe Michael.

La numai doi ani distanță, va veni pe lume și Ronnie Turner, primul și singurul copil al cuplului Tina-Ike. Dorindu-și să le ofere cea mai bună educație, Tina va ajunge să îi oblige pe cei 4 să îndeplinească diferite sarcini în casă, pentru ca ulterior să se maturizeze și să învețe să respecte p femeie.

Cei doi fii biologici ai Tinei Turner, Ronnie și Craig
Cei doi fii biologici ai Tinei Turner, Ronnie și Craig

Care au fost cauzele morții celor doi fii biologici

După despărțirea de Ike, din 1976, lucrurile încep să ia o întorsătură neașteptată. Relația Tinei cu cei doi fii biologici ai săi pare că se răcește din ce în ce mai mult, iar în 1989, când aceasta se mută în Elveția alături de Erwin Bach, cel care avea să îi devină soț, va duce la îndepărtarea copiilor.

Chiar dacă nu a mai fost alături de cei doi fii ai săi, în 2018, când Tina Turner a aflat că băiatul său, Craig, a decedat, a avut parte de un șoc. În urma investigațiilor, a ieșit la iveală că bărbatul s-a sinucis cu ajutorul unui pistol pe care îl avea în casă.

La patru ani distanță de acest eveniment nefericit, Tina Turner a primit o nouă lovitură de la viață, după ce Ronnie l-a urmat pe fratele său mai mare. De această dată nu a mai fost vorba despre o sinucidere, ci despre o problemă de sănătate. Mezinul suferea de cancer la colon, iar tratamentele pe care le-a încercat nu au dat rezultate, motiv pentru care a ajuns să își piardă viața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: