Redactia.ro
Home » Monden » Drama trăită de Gogoașă din ”Trăsniții”: ”Declarat mort la naștere”

Drama trăită de Gogoașă din ”Trăsniții”: ”Declarat mort la naștere”

Constantin Zamfirescu este cunoscut din serialul Tv „Trăzniții“. Bărbatul care îl joacă pe „Gogoașă“ a avut parte de o copilărie de coșmar. Se spune că greutățile ne fac oameni buni. Totuși, greșelile pot fi uneori fatale.

Actorul nu a prea „dat din casă“ și se cunosc destul de puține detalii despre viața sa personală. O greșeală a medicilor din maternitatea în care a venit pe lume avea să lase urme adânci pentru actor și să îl oblige să ducă o viață grea alături de familia sa.

Constantin Zamfirescu, declarat mort la naștere

Actorul a venit pe lume în noaptea de Revelion, tocmai de aceea doctorii maternității în care mama sa era internată au făcut tot posibilul pentru a-l aduce pe lume pe acesta într-un timp cât mai scurt, deoarece doreau să urmărească discursul ținut pe atunci de Nicolae Ceaușescu. Astfel, au apelat la o tehnică interzisă, făcând fătul să se răsucească forțat și să se sugrume cu cordonul ombilical. În momentul în care mama lui Constantin Zamfirescu a născut fătul, acesta a fost declarat mort.

„S-a produs o asfixie, de fapt, un accident vascular cerebral. Și când a venit asistenta să mă spele, dar cu apă rece, pentru că nu mai avea rost să mă spele cu apă caldă, la șocul termic, mi-am revenit la viață. Nu s-a aflat că accidentul vascular a lăsat niște urme severe, semipareză pe partea dreaptă”, a explicat actorul.

Acest accident a lăsat urme. Actorul a fost nevoit să petreacă câte 6 săptămâni în fiecare vară, internat la sanatoriu pentru a putea face recuperările necesare. Drama a durat până a împlinit 14 ani. În perioada în care era internat, părinții nu puteau să îl viziteze, iar singura modalitate de a păstra legătura erau cărțile poștale pe care le scriau ocazional.

Actorul a fost otrăvit „controlat“ de către mama sa

Odată cu începerea grădiniței, actorul a fost supus unor teste mai amănunțite. Acestea au arătat că se confrunta cu niște paraziți intestinali. Pentru a-i elimina, mama sa ia dat otravă, în mod conștient.

„Ca să scap repede de beleaua asta, mi-au dat otravă, la propriu. Sticluța pe care o primise mama avea cap de mort pe ea și primise o cantitate ceva mai mare. Deci, mama mea m-a otrăvit controlat, ca să scap repede de acei oxiuri. Dar nu pentru că așa a vrut ea și pentru că așa au vrut medicii. Tratamentul ăsta sever mi-a stricat stomacul”, a povestit „Gogoașă” pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: