Redactia.ro
Home » Știri » Dreptate pentru bebelușul care a murit la câteva ore după botez! Preotul din Suceava care i-a luat viața este urmărit penal de autorități 

Dreptate pentru bebelușul care a murit la câteva ore după botez! Preotul din Suceava care i-a luat viața este urmărit penal de autorități 

Dreptate pentru bebelușul care a murit la câteva ore după botez! Preotul din Suceava care i-a luat viața este urmărit penal de autorități 

Dreptate pentru bebelușul care a murit la câteva ore după botez! Preotul din Suceava care i-a luat viața este urmărit penal de autorități. Iată detaliile!

Preotul din Suceava care a luat viața unui bebeluș este urmărit penal de autorități

Preotul din Suceava, care a ucis un bebeluș în urmă cu doi ani, este în prezent urmărit penal de autorități pentru ucidere din culpă. În urma săvârșirii botezului, preotul este suspect de crimă în dosar după ce Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici din București a făcut public raportul referitor la motivul decesului bebelușului din Suceava.  Din raport reiese că micuțul a murit în mod violent. Acum, preotul este suspect și anchetat.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena”.

„Părinţii au susţinut încă de atunci că nu este corectă concluzia legiştilor şi au cerut o reverificare ce schimbă acum datele anchetei. Tot părinţii spuneau atunci că, în momentul în care au ajuns cu bebeluşul la biserică, acesta era într-o stare bună şi că, deşi plângea foarte tare, preotul a continuat slujba şi l-a băgat într-un mod greşit în apă de mai multe ori. Decesul acestuia a survenit la aproximativ 12 ore de la momentul botezului. Preotul este cu calitate de suspect în acest dosar, iar ancheta continuă”, potrivit sursei citate.

Preotul ar fi propus familiei să „muşamalizeze” tot

„Acest raport arată clar faptul că preotul e vinovat de moartea copilului şi contrazice în totalitate raportul de la Suceava. Consider că doamnele doctor au dorit să muşamalizeze acest dosar. Chiar preotul a încercat să ia legătura cu mine, la trei săptămâni de la incident, propunându-mi să ajungem la o înţelegere”, acuză tatăl bebeluşului mort în urma botezului.

Conform raportului de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din Capitală, verificare făcută la solicitarea părinţilor bebeluşului, „acesta ar fi decedat după ce ar fi inhalat o cantitate mare de lichid şi astfel nu ar mai fi putut să respire. De asemenea, este specificat şi faptul că moartea a fost una violentă, dar se discută în acelaşi raport şi despre faptul că micuţul avea alte probleme de sănătate. Acest nou raport îi contrazice, practic, pe cei de la Serviciul de Medicină Legală din Suceava, care au concis la momentul respectiv că moartea copilului a survenit din cauza unei pneumonii, dar şi în urma complicaţiilor pe care le avea bebeluşul pentru că fusese născut prematur”, relatează Observator.

 

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: