Redactia.ro
Home » Știri » Dublă campioană olimpică, internată voluntar la dezalcoolizare. Fosta mare sportivă, acuzată de maltratarea gemenilor săi de doi ani

Dublă campioană olimpică, internată voluntar la dezalcoolizare. Fosta mare sportivă, acuzată de maltratarea gemenilor săi de doi ani

hope solo

Fostul portar al naționalei feminine de fotbal a SUA a decis să intre voluntar într-un program de dezalcoolizare. Hope Solo, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinută la începutul acestei luni. Se pare că încătuşarea acesteia nu a fost deloc o treabă simplă pentru poliţişti.

Fosta mare sportivă a fost surprinsă în stare de ebrietate la volan. Mai mult, aceasta a fost acuzată şi de abuz față de copiii săi.

Hope Solo, acuzată de maltratarea gemenilor săi de doi ani

La începutul lunii aprilie, Hope ar fi stat o perioadă lungă într-o parcare Walmart. Mai mult decât atât, potrivit unui martor ocular, aceasta părea leşinată la volanul maşinii. În tot acest timp, motorul mașinii era pornit, iar gemenii se aflau pe bancheta din spate.

La sfatul consilierului ei, Hope nu poate vorbi despre această situaţie, dar doreşte ca toată lumea să ştie că băieţii sunt viaţa ei, că a fost eliberată imediat şi acum este acasă cu familia ei, că povestea este mai puţin gravă decât sugerează acuzaţiile iniţiale şi că ea aşteaptă cu nerăbdare oportunitatea de a se apăra în faţa acestor acuzaţii, a declarat avocatul Rich Nichols, într-un comunicat, la momentul incidentului.

Nu este prima dată când Solo are probleme cu legea. În 2014, a fost reținută după ce și-a lovit sora vitregă și pe un nepot de 17 ani, în timpul unui scandal în familie. Cu acea ocazie, a înjurat un polițist venit la fața locului, pe care l-a și amenințat cu bătaia.

Hope Solo a cerut amânarea primirii sale în Hall of Fame

Solo urma să intre în Hall of Fame, iar ceremonia era programată luna viitoare. Aflată în această situaţie, chiar ea a cerut amânarea momentului. „În acest moment, energiile şi concentrarea mea sunt în totalitate pentru sănătate, pentru vindecarea şi îngrijirea familiei mele”, a scris Solo pe reţelele sociale.

„Vreau să mulţumesc Hall of Fame pentru sprijinul acordat şi pentru înţelegerea oferită deciziei mele”, a mai scris Hope.

Hope Solo s-a retras din carieră în 2016. Până atunci şi-a trecut în palmares un titlu de campioană mondială şi două medalii de aur la Jocurile Olimpice, cu naţionala SUA. La Cupa Mondială din 2015 a fost declarată Mănuşa de Aur.

În 2017, Solo l-a acuzat pe Sepp Blatter, fostul preşedinte al FIFA, de hărțuire sexuală la Gala FIFA 2013, când ea avea 32 de ani. De asemenea, ea nu s-a sfiit să-i atace pe Messi și pe Ronaldo pentru evaziunea fiscală făcută în Spania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: