Redactia.ro
Home » TV » Duelulor celor mai bune voci din țară începe la PRO TV. Ce surprize au pregătit producătorii telespectatorilor

Duelulor celor mai bune voci din țară începe la PRO TV. Ce surprize au pregătit producătorii telespectatorilor

vocea romaniei sezonul 11

În această seară, sezonul 11 al concursului „Vocea României” 2023 va debuta pe PRO TV și pe platforma VOYO. Primul episod va fi difuzat la ora 20:30. Echipa de producție promite că acest nou sezon va aduce nu doar talente muzicale de înaltă calitate, ci și povești autentice și emoționante. De asemenea, nu vor lipsi noutățile care vor aduce un plus de interes competiției.

Duelulor celor mai bune voci din țară începe la PRO TV. Ce surprize au pregătit producătorii telespectatorilor

Participanții vor folosi vocea pentru a transmite trăiri profunde și pasiune, iar antrenorii îi vor călăuzi pe această cărare a succesului muzical.

Audițiile pe nevăzute din sezonul 11 al emisiunii „Vocea României” încep cu o explozie de energie. Unii dintre cei mai talentați concurenți vor urca pe scena care le oferă șansa de a-și face vocea auzită. Antrenorii sunt hotărâți să lupte pentru a-i aduce în echipele lor pe cei pe care își doresc să-i îndrume în competiție. Pavel Bartoș este plin de entuziasm și nerăbdare să pronunțe din nou celebrele cuvinte, „Să fie VOCE!”

Comparativ cu sezonul trecut, în concursul „Vocea României,” s-a introdus un nou buton în joc, numit „MUTE.” Această opțiune adaugă o nouă dimensiune competiției, permițând antrenorilor să folosească acest buton împotriva colegilor lor în anumite momente. Spre deosebire de butonul „block” din sezonul anterior, butonul „MUTE” îi „lipsește de cuvinte” pe ceilalți antrenori, ceea ce înseamnă că, deși concurenții pot alege să se alăture echipei lor, antrenorii blocați nu au voie să vorbească pe toată durata momentului.

Cine sunt antrenorii din sezonul cu numărul 11 al emisiunii

Cinci antrenori se vor confrunta într-o competiție acerbă pentru a-și adjudeca titlul de antrenorul concurentului cu cea mai bună voce din România în 2023. Horia Brenciu, recunoscut pentru vasta sa experiență, se alătură lui Theo Rose, aducând astfel în competiție o combinație de cunoștințe și prospețime. Ei se vor duela cu Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

Pavel Bartoș, personalitatea simpatică și carismatică pe care publicul o cunoaște deja, va fi gazda celui de-al 11-lea sezon al emisiunii „Vocea României.” Cu profesionalismul său consacrat, Pavel Bartoș promite să aducă un plus de farmec acestei ediții, conform informațiilor furnizate de ProTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: