Redactia.ro
Home » Monden » Duffy, despre calvarul prin care a trecut. Artista a fost răpită și violată

Duffy, despre calvarul prin care a trecut. Artista a fost răpită și violată

GALERIE FOTO (4) Duffy, despre calvarul prin care a trecut în urmă cu mai bine de 10 ani.

Duffy, despre calvarul prin care a trecut în urmă cu mai bine de 10 ani. Celebra artistă a făcut declarații șocante! Aceasta a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj în care își povestea trauma pe care a suferit-o în urmă cu câțiva ani.

Duffy, despre calvarul prin care a trecut. Artista a fost răpită și violată

Duffy, despre calvarul prin care a trecut în urmă cu mai bine de 10 ani. Fanii artistei s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea, mai ales că la sfârșitul anilor 2000, Duffy avea un succes incredibil în carieră. Ulterior, vedeta a făcut dezvăluiri șocante despre trauma pe care a trăit-o în urmă cu câțiva ani. Artista a postat pe contul ei de Instagram un measj în care anunța că se retrage din lumina reflectoarelor după ce a fost răpită și violată. „Adevărul este și vă rog să aveți încredere în mine. Sunt ok și în siguranță acum, am fost violată și drogată și ținută captivă timp de câteva zile. Am supraviețuit. Recuperarea a durat timp. Nu există o modalitate ușoară de a o spune. Dar vă pot spune ca în ultimul deceniu, (după) miile și mii de zile în care m-am decis să simt din nou soarele în inima mea, acesta străluceste acum. ” , a spus Duffy.

Cântăreața a declarat că a luat decizia de a-și publica trauma după ce mai mulți jurnaliști au contactat-o pentru a o întreba ce se întâmplă cu ea. A fost pentru prima oară când artista de 36 de ani a vorbit despre calvarul prin care a trecut. Duffy nu a făcut public numele agresorului, dar a reușit să treacă peste chinul la care a fost supusă. „Era ziua mea de naştere, am fost drogată într-un restaurant, apoi am fost drogată timp de patru săptămâni şi am călătorit într-o ţară străină”, a scris ea într-un mesaj pe Instagram.

Vedeta s-a trezit pe bancheta unei mașini, după care a fost dusă într-o cameră de hotel și a fost violată. După ce a reușit să evadeze, a durat mult timp până să-și facă curaj să meargă și să raporteze cele întâmplate. Ulterior, Duffy a apelat la ajutorul unui psiholog, care a ajutat-o să-și revină. „Împărtăşesc toate acestea pentru că trăim într-o lume care doare şi acum nu îmi mai este ruşine că ceva m-a rănit profund”, a scris ea.

Duffy, succes masiv în Europa

În 2008, single-ul lui Duffy, „Mercy” a stat cinci săptămâni în topul clasamentelor britanice și a devenit a treia piesă cu cele mai mari vânzări ale anului. Albumul ei de debut, „Rockferry”, a avut un succes masiv în Europa și SUA. De asemenea, aceasta a câștigat un premiu Grammy pentru cel mai bun album vocal și a dominat premiile Brit, unde a câștigat premiul pentru cel mai bun album britanic și cel mai bun solo feminin.

În 2010 a lansat albumul „Endlessly”, reprezentând o pauză stilistică câtre o producție modernă. Cu toate astea, nu a fost la fel de bine primit, ajungând pe locul 9 în Marea Britanie. Pe măsură ce anii treceau și Duffy n-și mai făcea aparița în public, jurnaliștii locali au început să speculeze că Duffy se simțea sufocată de faima pe care o avea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: