Redactia.ro
Home » Știri » După 2 luni de luptă cu cancerul la colon, veștile nu sunt bune despre Rona Hartner

După 2 luni de luptă cu cancerul la colon, veștile nu sunt bune despre Rona Hartner

După 2 luni de luptă cu cancerul la colon, veștile nu sunt bune despre Rona Hartner

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon, iar acum face ședințe de chimioterapie, scrie wowbiz.ro

Actrița Rona Hartner se află în Franța împreună cu mama ei. Rona face încă o ședință de chimioterapie și se roagă să scape de cancerul la colon care îi nimicește organismul.

„Sunt cu mama la spital, fac a doua cură de chimioterapie şi e ok, o suport. Acum o suport, să vedem reacţia de mâine încolo. Am zis să dau câteva veşti. Eu sunt liniştită în Franţa. Aici fac chimioterapia. Mama îmi face acatistul izbăvirii de boală şi eu fac rugăciuni care îţi asigură vindecarea corpului şi a sufletului.

Astăzi durează cam şase ore şi pe urmă mă duc pe malul mării să beau o cafea. Am luat şi o decizie foarte important: să nu mai suport să fiu aşa călcată în picioare şi să le spun ce cred pentru că este important”, a spus Rona Hartner de la spital, în timpul unui live pe Facebook.

Rona Hartner vorbea luna trecută despre cea de a doua intervenție chirurgicală și despre lupta pe care o duce cu cancerul

Rona Hartner a ajuns la spital în urmă cu două lună, după ce a acuzat stări de rău. Medicii i-au spus că are nevoie urgentă de o operație pe colon. După intervenția chirurgicală ea a anunțat că se simet foarte bine și credea că problemele ei cu sănătatea au luat sfârșit, Din păcate, ulterior a aflat că nu a scăpat de lupta cu cancerul și că va fi nevoită să facă chimioterapie preventivă.

Citeste si: Boala a transformat-o! Cum arată Rona Hartner după chimioterapie

După cea de-a doua interveție suferită, Rona Hartner a oferit o nouă declarație pentru a-și ține fanii la curent cu starea ei de sănătate. Din fericire, se simte bine și încearcă să-și păstreze optimismul chiar și în aceste momente.

„Mă simt bine, mi s-a adăugat un cateter pe anestezie locală pentru a începe chimio. Trebuie să fac şase luni pentru prevenţie. O sa am din doua în doua saptamâni, timp de trei zile. O să le fac în Franţa ca este mai simplu. O să fie ceva usor pentru ca este de preventie. Eu sunt optimistă. Eu am luat această boală pe post de gripă. Eu îl privesc ca pe un virus de care organismul meu nu a ştiut să se apare. Daca vrea Dumnezeu sa-mi dea zile. Nu vreau să intru în depresie. Eu liniştesc toata familia, dar eu nu vrau sa ma panichez. Toti avem o frică de moarte şi dacă acceptăm să scăpăm de această frica este normal”, declara, luna trecută, Rona Hartner într-o emisiune de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini