Redactia.ro
Home » Știri » După ce a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă, această femeie a fost binecuvântată cu noroc! Cum s-a schimbat viața ei după trădarea celor doi

După ce a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă, această femeie a fost binecuvântată cu noroc! Cum s-a schimbat viața ei după trădarea celor doi

După ce a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă, această femeie a fost binecuvântată cu noroc! Iată cum s-a schimbat viața ei după trădarea celor doi!

După ce a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă, această femeie a fost binecuvântată cu noroc!

Părea că totul se prăbușește în jurul unei femei, după ce soțul ei a părăsit-o pentru cea mai bună prietenă, dar iată că viața i-a surâs din plin!

O tânără columbiancă a fost pe punctul de a-și pierde casa pentru că nu-și permitea să plătească ipoteca. Cu toate acestea, viața i-a dat o revanșă!

Aceasta este povestea unei femei columbiene foarte ghinioniste în dragoste… dar extrem de norocoasă la jocurile de noroc! Iată ce s-a întâmplat!

Cum s-a schimbat viața ei după trădarea celor doi

O femeie a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a câștigat puțin peste 340.000 de dolari grație a două bilete de loterie care i-au rezolvat problemele financiare cu care s-a chinuit după ce soțul ei a părăsit-o pentru cea mai bună prieten , a relatat presa locală  din Columbia, Zona zero.

Aflată într-o situație extremă, aproape de a-și pierde casa, iar fiica sa nu reușise să plătească taxele universitare, femeia a decis să-și încerce norocul și a cumpărat două bilete de loterie de la Superspin. În acest caz, premiul cel mare poate fi obținut din câștigarea a două loterii, lucru considerat aproape imposibil.

Ca o ultimă soluție, femeia a cumpărat biletele. Din întâmplare, data a coincis cu o aniversare obscură din viața ei, se împlinise exact un an de când soțul ei o părăsise pentru cea mai bună prietenă a ei, ceea ce îi adusese și mari probleme financiare.

Vorbind cu presa locală, femeia care lucrează ca croitoreasă a spus că atunci când a văzut rezultatele loteriei cu numerele pe care le pariase, nu i-a venit să creadă, atât de mult încât a început să tremure.

Cert este că în ultimele luni femeia s-a afundat în durere și tristețe din cauza frustrării pe care i-o provocase abandonul soțului.

Acum, însă, a spus amuzată că imediat ce a aflat că este milionară, „ingratul”, cum îl numește pe fostul soț, a fost primul care a sunat-o să o felicite.

Sursa foto: Mikael Siirilä, self.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: