Redactia.ro
Home » Stil de viață » După ce a găsit un mesaj în mașina ei, o mamă a izbucnit în plâns

După ce a găsit un mesaj în mașina ei, o mamă a izbucnit în plâns

GALERIE FOTO (2) Mamă îngrijorată

O mamă care a avut nevoie disperată de o mașină, și-a asumat un risc imens în a accepta să cumpere una, înainte de a o vedea, iar încercarea a avut succes datorită unui străin generos.

Mama care s-a simțit de parcă tot universul este împotriva ei, și-a găsit norocul datorită unui străin de bună credință.

Jen Willis întâmpină greutăți, ca urmare a separării recente de soțul ei, având scleroză multiplă și un job full-time.

Soțul ei, fiind plecat în afara țării din cauza job-ului, mama din Victoria, Australia, are grijă de cei doi copii ai lor, dintre care, unul cu probleme de sănătate.

Avea nevoie să-și cumpere o mașină cât mai repede, pentru a-i ajuta să se deplaseze mai ușor, iar în momentul în care a văzut un anunț, a sunat proprietarul, care a spus că deja a aranjat o întâlnire cu cineva.

Simțindu-se disperată, Jen s-a oferit să plătească, fără să vadă mașina și să se asigure că e în regulă, conform Kidspot.

“I-am povestit puțin despre situația mea și am avut un sentiment bun legat de proprietar și mașina respectivă”, a spus ea. “Am avut impresia că e o persoană bună și a trebuit doar să-mi ascult instinctul.”

Vânzătorul a acceptat, iar Jen a stabilit când să ia mașina. Când a fost gata să plece de acolo, a lăsat în jos apărătorul solar și a picat un plic.

Un cadou surpriză
Un cadou surpriză

S-a gândit că fostul proprietar l-a lăsat acolo din greșeală, dar a rămas șocată când a văzut ce scrie pe el.

Scria: “Este pur și simplu un gest de bunătate. Te rog folosește-i pentru a-ți răsfăța familia în așa fel încât să fii fericită. Am simțit că pot face acest lucru pentru tine, în acest moment greu din viața ta.”

În scrisoare Jen a găsit trei bancnote de 50$.

“Mi-au dat lacrimile instant și efectiv am rămas șocată,” a spus ea. “A fost complet neașteptat. Nu aveam nicio idee. Am să folosesc acești bani pentru a-mi scoate băieții în oraș, să ne bucurăm împreună de o cină frumoasă.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: