Redactia.ro
Home » Monden » După ce Dana Budeanu a dat de pământ cu Andreea Marin, „Zâna” i-a întors-o elegant: ”La cât de tupeistă ești…”

După ce Dana Budeanu a dat de pământ cu Andreea Marin, „Zâna” i-a întors-o elegant: ”La cât de tupeistă ești…”

Dana Budeanu și Andreea Marin

După ce Dana Budeanu a dat de pământ cu Andreea Marin în urmă cu ceva timp, a venit rândul Zânei să îi întoarcă favoarea. Cele două nu au o relație prea frumoasă, tocmai de aceea fanii au rămas șocați când au auzit ce cuvinte i-a adresat fosta prezentatoare de la TVR 1.

Andreea Marin a captivat audiența în timpul emisiunii „Săriți de pe fix” difuzată de Pro TV și moderată de Cabral. Această prezență surprinzătoare a vedetei a stârnit curiozitatea telespectatorilor și i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Emisiunea în cauză aduce în prim-plan personalități cunoscute din showbiz-ul românesc, care se confruntă cu diverse provocări amuzante, menite să distreze publicul.

Andreea Marin i-a întors-o elegant Danei Budeanu

Andreea Marin, prezentă în calitate de invitat de onoare alături de Florin Răducioiu, a adus un plus de entuziasm și energie în cadrul emisiunii. Unul dintre momentele remarcabile a fost atunci când vedeta a preluat volanul unui „vip taxi” și a afirmat că se descurcă destul de bine în trafic. Acest segment a adus un element surpriză, iar Andreea Marin a demonstrat că poate face față și altor provocări în afara lumii sale obișnuite.

În cadrul acestei probe, concurenții au avut misiunea de a interpreta diverse personaje mondene, fie că erau celebre în România sau în străinătate. Andreea Marin trebuia să ghicească despre cine este vorba pe baza indiciilor oferite de participanți. Unul dintre aceștia, Anca Dinicu, a ales să o interpreteze pe Dana Budeanu. Cu toate acestea, Andreea Marin nu a recunoscut personajul, iar întrebarea care planează este dacă nu cumva vedeta a ales să nu-l recunoască intenționat.

Anca Dinicu: Sunt mare doamnă, da?

Andreea Marin: Mare doamnă? Aaaaaa… Mare, mare?

Anca Dinicu: Mai mare ca tine cu siguranță.

Andreea Marin: Aaaaa. Ia să vedem. Actriță?

Anca Dinicu: Numai fraierele sunt actrițe.

Andreea Marin: Și atunci?

Anca Dinicu: Sunt peste tot, mă cunoaște toată România.

Andreea Marin: Păi atunci te duc gratis azi.

Anca Dinicu: Nu, nu, n-am nevoie.

Andreea Marin: Ce zici matale?

Anca Dinicu: Am bani, te îngrop.

Andreea Marin: La cât de tupeisă ești matale, stă cineva pe lângă? Vreun bărbat, ceva?

Anca Dinicu: Dacă mă întrebi dacă am spate, da. Și am avut întodeauna.

Andreea Marin: Întotdeauna?

Anca Dinicu: Eu nu vorbesc prostii, i-am rupt pe genunchi pe toți. Efectiv.

Andreea Marin: Și cu ce te ocupi matale, mai pe direct?

Anca Dinicu: Practic mă îmbrac bine. Așa. Și pe Youtube am emisiunea mea, fac tot ce vreau eu.

Andreea Marin: Ești doamna cu găina sau cealaltă?

Anca Dinicu: Te rog nu mă jigni.

Andreea Marin: Cealaltă. Bruneta.

Anca Dinicu: Nu știi cum mă cheamă? Ești nebună la cap?

Andreea Marin: Ca să vezi că nu te cunoaște chiar toată lumea, așa îndeaproape. Am uitat.

Anca Dinicu: Hai că mă dau jos, că m-ai enervat maxim.

Andreea Marin: La revedere”

Dana Budeanu, reacție acidă la adresa Andreei Marin

Dana Budeanu, în trecut, a avut cuvinte dure la adresa Andreei Marin, iar acest aspect adaugă o notă interesantă situației. Posibilitatea ca Andreea Marin să fi aflat despre aceste declarații anterioare și să decidă să nu rostească numele Danei Budeanu în cadrul emisiunii este una intrigantă. Așadar, gestul vedetei capătă o nuanță suplimentară de mister și poate fi interpretat în diverse moduri.

„Andreea Marin a avut o perioadă foarte scurtă în viața ei în care a fost slabă și asta a fost în momentul în care a început Surprize-Surprize la TVR. După aceea, metabolismul nu a mai ajutat-o și a dobândit formele pe care le are acum. După părerea mea, e mai bine așa decât era înainte pentru că ea nu are conformația care să-i permită real să fie o filiformă. Cu toate că este o femeie înaltă, conformația ei de la talie în jos este caracteristică unei femei cu forme. Ea nu este o femeie care face sport, știu că a mai postat cum e la sală și cum transpiră. Da, nu, Andreea Marin merge la sală o dată la 100 de ani când trebuie să facă o promovare, nu are o rutină din asta.

La o conformație ca a Andreei Marin. Este necesar să mergi la sală atunci când vrei ca fundul și pulpele să-ți stea într-un fel! În momentul în care silueta Andreei Marin a evoluat către cea de astăzi, ea a înțeles că fusta trebuie să fie sub genunchi, a înțeles niște mici trucuri vestimentare pentru care o felicit. Nu ca stil, că aici e zero barat, ca direcție e ok. Nu are stil, a trecut ca mai toate vedetele de la noi prin mai toate stilurile, ba era pe rock, ba era pe (stil) Audrey Hepburn… nu poți așa ceva”, a spus Dana Budeanu despre Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: