Redactia.ro
Home » Monden » După ce și-a scos implanturile mamare din cauza unei infecții, Beyonce are din nou probleme. Se confruntă cu dureri infernale

După ce și-a scos implanturile mamare din cauza unei infecții, Beyonce are din nou probleme. Se confruntă cu dureri infernale

GALERIE FOTO (2)

Beyonce de România are din nou probleme de sănătate! După ce anul trecut a ajuns la bisturiu pentru a-și salva viața, iată că acum se confruntă din nou cu dureri. Fosta parteneră de viață a manelistului Nicolae Guță este în pericol din cauza implanturilor din fese!

Beyonce se confruntă cu noi probleme de sănătate

Anul trecut, Beyonce de România a ajuns la spital după ce un sân i s-a învenețit peste noapte. Tânăra a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unui microb pe care l-a contractat în spital, în urma unei operații de implant mamar. „Am avut o problemă cu implanturile, a trebuit să renunț la ele. Am fost la un pas să-mi pierd viața. Am avut un microb spitalicesc, luat acum doi ani când m-am operat, să-mi pun implanturile. Într-o dimineață m-am trezit cu sânul învinețit, febră, frisoane. Dureri oricum aveam constant. Am ajuns la spitalul Floreasca, mi-au recoltat sângele, au văzut că aveam leucocitele 24.000. Aveam infecție. M-au trimis acasă cu antibiotice. Am stat 2 zile, până luni dimineață, cu gheață aplicată. Apoi, am ajuns la domnul profesor Ioan Lascăr. M-a ținut internată două săptămâni. M-a băgat pe antibiotic, doză șoc, apoi m-a operat și mi-a scos implanturile.”, își amintește ea despre cele pătimite. Culmea e că, acum, implanturile din fese sunt cele care îi dau bătăi de cap.

Vrea să-și scoată implanturile din fese

Prezentă în platoul emisiunii StarMatinal, fosta iubită a lui Nicolae Guță a povestit că vrea să-și scoată și implanturile din fese, căci se confruntă cu dureri infernale. „Acum aş vrea să-mi scot şi fesele. Am multă încredere în domnul profesor şi poate vreodată o să-mi mai pun. Dar doar la dânsul. Implanurile mă dor, am mers şi la ecografie. Nu se vede că aş avea vreo infecţie, dar mă dor când stau pe ele. Am înţeles că nu sunt puse sub muşchi, sub puse la exterior. La orice lovitură sau dacă te aşezi puţin mai tare, poţi să le spargi”, a spus aceasta.

Beyonce și fetița sa

Beyonce este mama unei fetițe de aproape 5 ani, rezultată din relația pe care a avut-o cu manelistul Nicolae Guță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: