Redactia.ro
Home » Știri » După cearta cu Giovanni Becali, Anamaria Prodan a fost amenințată din nou. „Nu mai răspund pentru faptele mele…”

După cearta cu Giovanni Becali, Anamaria Prodan a fost amenințată din nou. „Nu mai răspund pentru faptele mele…”

Pe lângă problemele pe care le are pe plan personal, Anamaria Prodan este ținta unui nou scandal în fotbal. În urmă cu câteva zile, a avut o dispută cu Giovanni Becali, iar acum situația se repetă, dar cu Victor Becali. Impresarul de fotbal a reacționat violent la declarațiile vedetei la adresa fratelui său, ba chiar a ajuns și la amenințări la adresa acestea.

Giovanni Becali a fost cel care a creat aceste dispute, după ce a declarat că Laurențiu Reghecampf va semna cu el. Chiar dacă este în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, antrenorul de fotbal încă colaborează cu aceasta pe plan profesional. Până acum, soția lui l-a ajutat să obțină cele mai bune contracte, iar situația se pare că nu se va schimba nici după ce mariajul lor se va sfârși în mod oficial.

Anamaria Prodan a avut un mesaj acid pentru Giovanni Becali

După ce a citit declarațiile „inamicului său”, Anamaria Prodan nu a ezitat să îi ofere un răspuns tăios. Conform declarațiilor sale, Reghecampf i-a confirmat că declarațiile lui Becali nu sunt adevărate, ci doar menite să agite opinia publică. Astfel, impresara i-a recomandat bărbatului să o sale în pace, mai ales că perioada sensibilă din familia sa nu ar trebui să fie prilej pentru cei din jur s-o atace.

„Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa…Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: «Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă».”, a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

Chiar dacă a recurs și la jigniri, mesajul impresarei a fost unul singur: nu se teme de Giovanni Becali, care nu este un bărbat atât de înspăimântător pe cât îi place să pară în fața publicului.

„În loc să stea liniștit, bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă. Să-și vadă de bătrânețea lui și de păcatele pe care le are. Dacă ai țipat o dată la el, a înghețat. A intrat sub pământ.”, a mai adăugat aceasta, conform sursei precizate anterior.

Victor Becali, amenințare la adresa soției lui Laurențiu Reghecampf

Conflictul dintre cei doi nu s-a oprit însă aici, deoarece Victor Becali a simțit nevoia să intervină și să-și apere fratele. Declarațiile Anamariei Prodan l-au deranjat teribil, așa că el a simțit nevoia să îi răspundă cu aceeași monedă.

În principal, bărbatul a fost deranjat de faptul că impresara s-a luat de familia sa. Cu această ocazie, i-a transmis și o amenințare, prin care i-a cerut să nu se mai lege de fratele său.

„Dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Spuneţi că nu e în regulă să zic asta, dar când ea zice că ne pune în genunchi, e în regulă? Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, asta îi transmit public! Nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: