Redactia.ro
Home » Monden » După cine a suferit Alex Delea, câștigătorul Survivor România. Ce a dezvăluit sportivul

După cine a suferit Alex Delea, câștigătorul Survivor România. Ce a dezvăluit sportivul

Alex Delea are doar 25 de ani, dar are și planuri mari. Totuși, tânărul nu a fost ocolit de problemele în dragoste. Câștigătorul „Survivor România” 2022 vrea să își întemeieze cât mai curând o familie, mai ales că își dorește un copil. Acesta a vorbit despre dorințele sale și a dezvăluit cum trebuie să arate femeia ideală pentru Sportivul a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viața sa sentimentală. Se pare că câștigătorul Survivor România a suferit în dragoste!

Ce planuri de viitor are Alex Delea

Alex Delea a recunoscut că femeile roiesc în jurul lui, totuși el are un scop serios: să își întemeieze o familie!
„Ar fi cea mai mare bucurie din viața mea. Dar cu cine mă tată? Cu cine? De unde să o iau? Vreau să-mi și placă. Aș vrea un copil acum! (…) Vreau femeie, vreau copil. Mai repede!”, a spus Alex Delea în podcastul lui Damian Drăghici.
„( Femeile, n.r.) Roiesc.. roiau și înainte, roiesc și acum. E bine, e frumos!”, a spus Alex Delea despre fetele care îl abordează.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România, a suferit în dragoste

Alex Delea este în momentul de față unul dintre cei mai apreciați sportivi din showbiz-ul românesc. Acesta a câștigat simpatia publicului larg după ce a câștigat competiția Survivor România.

Tânărul a dat dovadă atât de calități fizice, cât și de empatie, altruism și spirit de echipă, motive pentru care a pus mâna pe marele premiu. Recent, el a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viața lui sentimentală.

Alex Delea e burlac

Alex Delea a recunoscut că este singur și în căutarea unei relații, iar fanele sunt extrem de fericite auzind acest lucru.

„În momentul de față, sunt foarte liber… dar deschis la orice posibilă relație care va veni. (…) Mi-aș dori să știu cum este fata perfectă pentru mine. (râde) Nu am un model anume de fată, nu sunt pretențios… și totuși sunt. Exact ca și viața mea, gândurile mele sunt cumva nebune. Vreau să pot vorbi orice cu ea, să fie totul normal, fără a trebui să îi spun eu ei sau ea mie ce avem de făcut. Aș vrea ca totul să vină de la sine”, a spus Alex Delea pentru viva.ro.

După cine a suferit în dragoste Alex Delea, câștigătorul Survivor România

„Da, am suferit din dragoste, în anul 2019, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată. Din păcate, doar eu iubeam… ea nu. În general, nu am avut relații foarte lungi deoarece eu mereu călătoream între Spania și România, așa că mai mult de 2-3 luni nu au ținut. Copil îmi doresc până voi ajunge la vârsta de 30 de ani. Va fi cea mai mare bucurie a vieții mele”, a mai spus el pentru sursa citată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: