Redactia.ro
Home » Monden » După divorțul de soțul ei, fosta soție a lui What’s Up a întinerit. Blondina a slăbit 16 kilograme

După divorțul de soțul ei, fosta soție a lui What’s Up a întinerit. Blondina a slăbit 16 kilograme

GALERIE FOTO (5) După divorțul de soțul ei, fosta soție a lui What's Up a slăbit considerabil

Simina, fosta soție a lui What’s Up, a slăbit 16 kilograme. Roxana Vancea a fost cea care a ajuta-o pe blondină.

Fosta soție a lui What’s Up a slăbit considerabil

Fosta soție a lui What’s Up, Simina a slăbit 16 kilograme. Din luna ianuarie a început să meargă la sala de sport. Cu ajutorul prieteni sale, Roxana Vancea, fosta parteneră a cântărețului a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme. Blondina a adaptat o dietă bazată pe pește, legume și fructe.

„Simina a slăbit 16 kilograme, s-a apucat de sală în ianuarie. A renunţat la cartofi şi la porumb, în schimb mănâncă peşte, legume şi fructe. Poate mânca când vrea ea şi produse fast-food, însă se abţine. Nu ţine cura aceea în care poate mânca orice la sfârşit de săptămână. Nici dulciuri nu mănâncă, nu mai suportă zahărul şi dacă merge la vreo petrecere gustă câteva linguri de tort, atât, niciodată o porţie întreagă. Munceşte foarte mult la proiectele pe care le are în septembrie”,a declarat Roxana.

What’s Up a divorțat de soția sa după 9 ani de căsnicie

Deși toți credeau că au o relație fericită și bine închegată, iată că adevărul este altul. Cei doi nu se mai înțelegeau și au decis să pună punct mariajului lor la doar trei ani după ce și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu.

Anunțul a fost făcut public pe contul lui de Facebook.

Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.”, a scris artistul pe contul lui de Facebook.

În cele din urmă, artistul a făcut la apel la toți cei din jur pentru liniște. El cere tuturor să-i lase să procesese evenimentul, în privat. ”Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a mai scris artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: