Redactia.ro
Home » Monden » După un an de locuit în Spania, CRBL a luat o decizie importantă pentru familia sa: „O să mă întorc..”

După un an de locuit în Spania, CRBL a luat o decizie importantă pentru familia sa: „O să mă întorc..”

După ce în urmă cu un an CRBL a decis să se mute în Spania și să-și schimbe viața complet, artistul resimte dorul de casă. Intenționa să rămână peste hotare permanent, dar perioada petrecută departe de casă l-a făcut să realizeze un lucru foarte important. Ce decizie a luat artistul pentru familia sa.

După un an de locuit în Spania, CRBL a luat o decizie importantă pentru familia sa

Anul 2020 a fost unul plin de schimbări pentru CRBL și familia sa. În mod neașteptat, chiar dacă cariera artistului mergea de minune în România, a decis să se mute în altă țară. El și soția sa nu au ezitat deloc atunci când a venit vorba de această decizie, care părea în acel moment că le va aduce multă fericire.

Fostul membru al trupei Simplu s-a îndrăgostit de Spania în urmă cu mai mulți ani, când a călătorit acolo alături de soția sa în vacanță. Și-au dorit ca într-o bună zi să ajungă să trăiască acolo, iar în cele din urmă acest lucru s-a întâmplat.

S-au mutat într-o casă minunată pe plajă, și-au propus să călătorească și aveau multe planuri de viitor. Fiica lor, Alessia, s-a adaptat foarte bine la această schimbare, mai ales că urmează cursurile unei școli britanice, unde nu a fost nevoită să învețe limba spaniolă.

Visul lui CRBL se pare totuși că nu i-a adus viața la care visa, deoarece artistul a mărturisit că resimte dorul de casă. Indiferent de cât de frumoasă este zona unde locuiește acum, nimic nu se compară cu țara unde a copilărit și s-a remarcat pentru talentul său muzical.

Astfel, la doar un an după ce a renunțat la România, intenționează să se întoarcă. Nu a dezvăluit mai multe detalii despre această nouă schimbare, însă probabil acest lucru se va întâmpla imediat ce-și termină proiectele începute acolo.

„Aici sunt 18 sau 20 de grade, așa. Îmi este foarte dor, Teo. O să mă întorc. Deocamdată sunt în deplasare, mai am am treabă de făcut pe aici, dar mă întorc acasă, adică, știi cum e. Locul sfințește omul, da, și invers. Îmi e dor de acasă, chiar îmi e dor”, a spus CRBL la Kanal D.

Ce planuri are în ceea ce privește cariera sa muzicală

Noua viață în Spania a reprezentat pentru CRBL și un moment de schimbare în cariera sa. Deși când s-a mutat a promis că nu va renunța la muzică, publicul de acolo se pare că este foarte diferit de cel din țară. Concertele au lipsit cu desăvârșire, iar viziunea lui despre muzică s-a schimbat. Vrea să renunțe la variantele „comerciale”, așa că a preferat să nu mai lanseze nicio melodie în anul ce tocmai se va încheia.

„Nu am ținut niciun concert de când am ajuns în Spania. Asta deși muzica a continuat să se numere printre prietenii mei apropiați. Știu însă că am ajuns în faza în care nu mai caut comercialul, că m-am schimbat. Și nu doar eu! S-a schimbat muzica, s-a schimbat gândirea oamenilor. Sincer, nu știu dacă românii sau spaniolii îmi mai înțeleg muzica. Iar asta nu e un reproș. Am ales să mai aștept o vreme, să mai caut. Vă spun doar atât: lucruri serioase și mari urmează!”, a mai adăugat acesta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: