Redactia.ro
Home » Monden » Durere fără margine! Nu și-a mai văzut fiica de 7 ani. Fostul soț îi înterzice total

Durere fără margine! Nu și-a mai văzut fiica de 7 ani. Fostul soț îi înterzice total

GALERIE FOTO (6) Durere fără margine!

Roxana Blagu, fosta solistă a trupei Trident nu și-a mai văzut fetița de șapte ani. În urmă cu o lună artista a adus pe lume un băiețel sănătos, dar dorul de fetița sa nu pare să i-l aline nimeni.

Durere fără margine! Nu și-a mai văzut fiica de 7 ani. Fostul soț îi înterzice total

Roxana Blagu, în vârstă de 34 de ani, fosta solistă a trupei Trident a adus pe lume un băiețel perfect sănătos la sfârșitul lunii iulie. Deși aceasta este extrem de fericită, nimeni nu poate să-i șteargă dorul pe care îl simte pentru fetița ei, pe care nu a mai strâns-o în brațe de șapte ani. Oana, primul copil al artistei a rămas în custodia fostului soț, Marcel Sârbu.

Poate că surioara lui nu este lângă el să îl cunoască, pentru că au trecut 7 ani de când nu pot să o strâng în brațe. Poate că el nu mi-a alinat dorul, suferința și nici nu mi-a dat anii pierduți departe de ea, dar m-a făcut să simt că fericirea există chiar și dacă o parte a sufletului e sfâșiată!”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Roxana Blegu a născut un băiețel sănătos

Roxana Blegu este în prezent creatoare de modă și are o relație de ani buni cu Andrei Badiu, în vârstă de 40 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2017, iar împreună au un băiețel de numai o lună, perfect sănătos.

Andrei Badiu a fost căsătorit cu Oana Frigescu, cu care are o fiică de 10 ani. Din fericire, acesta are o relație strânsă cu fiica, spre deosebire de Roxana, care nu își poate strânge în brațe fiica, de numai 11 ani.

Cei doi s-au cunoscut în parc, în urmă cu mai bine de șapte ani. Ambii erau cu fetițele în parc, și după mai multe întâlniri, și-au dat seama că au multe lucruri în comun. Cununia civilă a celor doi a avut loc într-un cadru restrâns, fără familiile celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini