Redactia.ro
Home » Știri » Durere fără margini. Cine este tânăra cu origini românești care a murit în atacurile din Israel: «Copilul nostru a devenit o mică stea în Univers»

Durere fără margini. Cine este tânăra cu origini românești care a murit în atacurile din Israel: «Copilul nostru a devenit o mică stea în Univers»

GALERIE FOTO (2) bruna valeanu

Atacul declanșat de către adepții grupării Hamas în Israel a făcut peste 1.200 de victime nevinovate. Una dintre persoanele afectate de masacrul comis de Hamas în Israel este o tânără cu rădăcini românești.

O tânără cu origini românești a murit în atacurile din Israel

Una dintre victimele acestui teribil masacru este o tânără de 24 de ani din Brazilia, care deține și cetățenie israeliană. Mama și sora sa sunt cetățeni români stabiliți în Israel.

În 2015, Bruna Văleanu s-a mutat din Rio de Janeiro în Petah Tikva. Ea era studentă la o universitate din Tel Aviv. Tânăra a devenit una dintre sutele de victime ale atacului neașteptat lansat de către Hamas.

În primă fază, Bruna a fost declarată dispărută, însă familia a confirmat decesul acesteia în cursul zilei de ieri, 10 octombrie. „Cu adâncă durere ne luăm rămas bun. Copilul nostru a devenit o mică stea în Univers. Te vom iubi mereu!”, a fost mesajul pe care l-au scris părinții acesteia.

Bruna Văleanu
Bruna Văleanu se numără printre victimele atacului din Israel

Israelul a declarat stare de război în țară. Peste 1.200 de persoane au murit în urma atacurilor

În continuare, situația este critică, țara a fost atacată cu obuze din Siria. Urmează o nouă zi de bombardamente. Alarmele sună neîncetat, iar locuitorii caută în fiecare secundă să se ferească de moarte.

Israelul a raportat peste 1.200 de morți în războiul cu Hamas, informează, miercuri, televiziunea de stat israeliană Kan, conform The Guardian. Mai multe victime sunt din partea Fâșiei Gaza.

Televiziunea publică israeliană Kan a publicat un raport cu numărul deceselor din Israel. Bilanțul a trecut de 1.200. Majoritatea victimelor sunt civili, în special în Fâșia Gaza, care se află sub controlul Hamas. Comparativ cu ultimul raport, numărul victimelor decedate a crescut cu 200. După patru zile de teroare provocate de Hamas în orașele din sudul Israelului, cu sute de persoane ucise, soldații israelieni încă continuă să descopere și să colecteze cadavrele celor care au decedat în teribilele bombardamente.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: