Redactia.ro
Home » Monden » Durere mare pentru Bogdan Mocanu! Solistul a pierdut un membru drag al familiei

Durere mare pentru Bogdan Mocanu! Solistul a pierdut un membru drag al familiei

Bogdan Mocanu trece printr-o perioadă extrem de grea. Solistul si-a pierdut una dintre cele mai apropiate persoane. Pe rețelele de socializare, el a detaliat totul legat de deces. 

Bunicul lui Bogdan Mocanu a murit

Bogdan Mocanu e în doliu! Sâmbătă, 21 septembrie 2024, Bogdan Mocanu a anunțat, pe rețelele de socializare, că bunicul lui s-a stins din viață. El le-a împărtășit fanilor virtuali clipele dificile prin care trece.

Influencerul a postat un mesaj de condoleanțe pentru bunicul său. De asemenea, el i-a încurajat pe internauți să își prețuiască bunicii și să aibă grijă de ei cât timp se mai află în viață.

„Astăzi mi s-a stins din viață și ultimul bunic. Odihnește-te în pace, tataie. Prețuiți-vă bunicii și aveți grijă de ei, cei care încă îi aveți”, a fost mesajul postat de Bogdan Mocanu pe Instagram.

Solistul are diabet

Bogdan Mocanu suferă de o afecțiune medicală cumplită. În floarea vârstei, acesta a fost diagnosticat cu diabet, iar acum este dependent de insulină.

Bogdan Mocanu a fost nevoit să își schimbe stilul de viață când a fost diagnosticat cu diabet. A învățat să își controleze emoțiile și a învățat cum să administreze insulină pe cont propriu. De asemenea, el a început să ducă un stil de viață sănătos, mergând la sală și mâncând doar alimentele care nu îi pun sănătatea în pericol.

„Este o boală și o binecuvântare în același timp. Cât am stat internat, am început să desenez. De la simțul asta artistic deprinzi și alte calități. M-a schimbat mult, m-a maturizat, chiar dacă prematur și un pic cam dur. Nu regret nimic. Unii spun că nu mi-am trăit copilăria, că am stat numai prin spitale. Eu nu regret, o consider o lecție de viață. Dumnezeu a simțit că eu sunt foarte slab, că sunt firav, că sunt sensibil”, a mai adăugat Bogdan Mocanu.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: