Redactia.ro
Home » Știri » ”Dușul mobil”, o inițiativă pentru oamenii străzii din România

”Dușul mobil”, o inițiativă pentru oamenii străzii din România

GALERIE FOTO (5)

O asociație caritabilă din România dă o mână de ajutor, mult necesară oamenilor străzii. Ei au demarat inițiativa ”Dușul mobil” prin care toți oamenii fără adăpost pot beneficia de un duș cald și un tuns, complet gratuit.

Asociația Carusel este în spatele acestui proiect umanitar

”Dușul mobil”, așa cum e denumit acest demers al asociației Carusel, este menit să ajute persoanele fără adăpost din București să-și efectueze o igienă corporală minimă. ING Bank România și Kaufland România s-au alăturat acestei inițiative unice în România.

”📣 Primul Duș Mobil din România a avut astăzi prima ieșire pe teren! 🚐 🚿
Persoanele care ne-au trecut pragul s-au bucurat de un duș cald și de o tunsoare realizată de voluntarii Carusel. Acestea sunt primele picături de bine, rămâneți aproape, revenim cât de curând cu mai multe detalii. Dușul Mobil oferă persoanelor fără adăpost posibilitatea efectuării igienei corporale, accesul la mașini de spălat și uscat haine, precum și la materiale de igienă personală.”, este anunțul de pe pagina lor de Facebook.

Dușul mobil – într-o autoutilitară

Potrivit informațiilor găsite pe site-ul asociației, ”Dușul Mobil” are la bază o autoutilitară special construită, adaptată și omologată pentru a oferi facilități de realizare a igienei corporale. Autoutilitara deține o mațină de spălat și alta de uscat rufe, așadar orice om fără adăpost își poate spăla hainele.

Mai mult de atât, oamenii străzi au la dispoziție și alte materiale de igienă personală, precum absorbante, lenjerie intimă, etc. Ei vor beneficia și de acces la internet Wi-Fi.

Mai multe informații aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: