Redactia.ro
Home » Monden » E din nou cutremur în Antene! După plecarea juraților de la Chefi la cuțite, alte două vedete și-au luat adio de la trust

E din nou cutremur în Antene! După plecarea juraților de la Chefi la cuțite, alte două vedete și-au luat adio de la trust

E din nou cutremur în Antene! După plecarea juraților de la Chefi la cuțite, alte două vedete și-au luat adio de la trust

Lumea media din România se confruntă cu schimbări semnificative în cadrul trustului de televiziune Intact. Plecarea celor trei bucătari celebri din cadrul Antena 1 a deschis drumul pentru modificări majore, iar consecințele rezultatelor slabe au dus la o serie de decizii importante în privința programelor și personalului.

Un cutremur mediatic a avut loc în cadrul trustului Intact, odată cu decizia celor trei cunoscuți bucătari, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, de a se retrage din lumea televiziunii. Aceștia au decis să părăsească proiectul „Chefi la cuțite” de la Antena 1, generând un vid notabil în rândul fanilor emisiunii. Însă, noutățile nu s-au oprit aici, deoarece alți doi protagoniști, părtași ai lumii media, au fost înlocuiți din cauza rezultatelor slabe.

Antena 1 le face vânt din cauza audienței slabe

În lumina audiențelor scăzute, conducerea trustului a luat măsuri decisive, aplicând restructurări în cadrul Antena Stars. Emisiunea matinală prezentată de Dima Trofim și Alexia Țalavutis, difuzată de luni până vineri la ora 08:00, a intrat în atenția noii conduceri, care consideră că aceasta nu aduce rezultate satisfăcătoare și reprezintă o risipă de resurse. Astfel, este luată în calcul eliminarea acestei emisiuni din grila de programe a postului.

Schimbările nu se opresc aici, deoarece formatul tuturor jurnalelor de știri este supus discuțiilor în cadrul ședințelor interne ale trustului. Noii conducători analizează atent ce funcționează și ce nu în aceste emisiuni, având în vedere scopul de a aduce îmbunătățiri semnificative.

Se conturează deja planuri pentru modificarea formatelor, iar prezentatoarele sunt supuse unei atente examinări a prestațiilor lor. În cazul în care acestea nu se ridică la așteptările noii conduceri, se iau în considerare înlocuirea sau chiar eliminarea lor din grila de programe a trustului Intact.

Directorul Antena Stars și-a dat demisia

Demisia recentă a lui Cristian Ionescu, directorul Antena Stars încă din 2013, a reprezentat un alt moment crucial în evoluția trustului. Noua conducere, sub comanda Elenei Savu Răchițeanu, are misiunea dificilă de a gestiona scăderile abrupte în audiențe și de a revitaliza postul. Motivele personale ale demisiei lui Ionescu nu au fost specificate, dar noul management se străduiește să compenseze această pierdere printr-un efort susținut de reconfigurare a programelor și de evaluare a eficienței prezentatorilor.

„Pe 28 septembrie mi-am depus demisia din funcția de director Antena Stars. Am convenit cu managementul companiei să nu comunicăm nimic, până la găsirea unui înlocuitor. Acest lucru s-a întâmplat. Este o pozitie importantă în companie și facem lucrurile, până la capăt, cu responsabilitate, așa cum am făcut totul în cei aproape 30 de ani, de când ocup diverse poziții în Antena Group. Am plecat din motive personale, mai multe nu vreau să comentez”, a declarat, pentru CANCAN.RO, Cristian Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: