Redactia.ro
Home » Monden » „E jale cu țara asta!” Jador a povestit ce se întâmplă la școala surorii lui mai mici. Ce îl scoate din minți pe cântăreț

„E jale cu țara asta!” Jador a povestit ce se întâmplă la școala surorii lui mai mici. Ce îl scoate din minți pe cântăreț

„E jale cu țara asta!” Jador a povestit ce se întâmplă la școala surorii lui mai mici. Ce îl scoate din minți pe cântăreț

Jador a povestit ce se întâmplă la școala surorii lui mai mici și de ce un anume lucru, în mod special, pare să-l scoată din minți pe cântăreț. Iată ce declarații a făcut cântărețul în acest sens.

„E jale cu țara asta!” Jador a povestit ce se întâmplă la școala surorii lui mai mici. Ce îl scoate din minți pe cântăreț

Jador s-a născut într-o familie cu posibilități materiale precare, într-o casă sărăcăcioasă care pe hol, în loc de geam, avea o prelată, însă acest lucru nu l-a împiedicat să lase garda jos și să facă școală. Poate că puțini știu sau puțini cred, însă cântărețul de manele este absolvent al Academiei de Studii Economice din București (ASE), în cadrul Facultății de Relații Economice. El a anunțat la un moment dat că a devenit și masterand, pe aceeași specializare, mărturisind și fanilor că are de gând să meargă mai departe și cu masterul.

De curând, Jador a povestit un lucru care îl revoltă. El a aflat cu stupoare că sora cea mică nu are nici măcar o oră de engleză în programa școlară, ci doar franceză, lucru care s-a întâmplat și pe vremea lui. Cântărețul de manele explică de ce nu vede cu ochi buni acest lucru și a făcut o postare în mediul online în acest sens. El e părere că toată lumea ar trebui să prioritizeze învățarea englezei pentru a se putea descurca oriunde în lume.

„E jale cu țara asta. Fac acest story scurt educațional și în scop informativ pentru majoritatea copiilor din România, inclusiv ce ține de mine, copiii voștri. Sora mea e de câteva zile la mine și nu face engleză și e în clasa a 4-a. E în clasa a patra, nu face engleză, face franceză. Eu am călătorit foarte mult și franceză am vorbit doar la Bruxelles și în Paris.

În rest, engleză, tati, faceți să știe engleză copiii, să învețe engleză. Nu? Faceți ceva pentru copiii noștri, poate cineva deștept e acolo și pune din clasa a treia ca limbă străină limba engleză, nu franceză”, a spus Jador.

În timpul facultații, Jador a fost casier într-un magazin, apoi a fost contabil la o firmă, asta prin anul doi de facultate. A urmat un alt job la o firmă de amanet și tot atunci a început să cânte în cluburi și la evenimentele private, potrivit a1.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: