Redactia.ro
Home » Monden » E o domnișoară în toată regula. Mulți cred că este iubita lui, și nu fiica

E o domnișoară în toată regula. Mulți cred că este iubita lui, și nu fiica

GALERIE FOTO (5) E o domnișoară în toată regula.

Liviu Vârciu se poate declara un bărbat împlinit. Dacă în urmă cu câțiva ani se declara nemulțumit pe plan sentimental, ei bine, acum, vedeta se bucură din plin  alături de iubita sa, Anda și de cele trei fiice.

În urmă cu câteva zile, Liviu Vârciu și-a surprins urmăritorii postând o fotografie în care apare alături de o tânără frumoasă și cochetă. Nu, nu este iubita, ci fiica lui cea mare, Carmina.

E o domnișoară în toată regula. Mulți cred că este iubita lui, și nu fiica

Liviu Vârciu, în vârstă de 39 de ani, se poate declara un bărbat împlinit. Se pare că soarele a răsărit și pe strada lui, și se poate mândri cu familia sa. Alături de iubita sa, Anda Călin, Liviu se simte un bărbat și un tătic norocos.

Cei doi au împreună o fetiță, Anastasia și un băiețel de aproximativ 4 luni. Se știe, însă, că Liviu mai are o fată mai mare, care a împlinit 18 ani recent și care îi seamănă perfect.

Recent, vedeta a postat o fotografie în care apare alături de fiica sa, Carmina, fiind rodul iubirii dintre el și Ami Teiceanu. Anii au trecut, iar Carmina a devenit o adevărată adolescentă, frumoasă și plină de viață. Mulți dintre urmăritorii prezentatorului Tv au crezut că aceasta este iubita lui „you will always be my baby!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Liviu Varciu la fotografia cu fiica sa.

Liviu Vârciu, un tătic mândru

Liviu Vârciu a devenit tătic la vârsta de 21 de ani, după ce iubita sa de la acea vreme, Ami Tăiceanu a rămas însărcinată cu Carmina. Fiind prea tânăr, Liviu a ales să se axeze pe cariera sa, lăsând deoparte rolul de tată.

După ani de zile, Carmina și Liviu s-au reunit și au reușit să trăiască momente de neuitat împreună. Potrivit imaginilor, Liviu și fiica sa Carmina, au o relație cu totul și cu totul specială.

După ani de singurătate, moderatorul Tv și-a găsit fericirea în brațele Andei Călin, cea care i-a dăruit o fetiță, Anastasia, în vârstă de doi ani și un băiețel de aproximativ patru luni.Vedeta se bucură de fiecare moment petrecut alături de familia sa, încercând să le fie aproape copiilor săi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: