Redactia.ro
Home » Monden » E oficial! Cătălin Bordea a confirmat divorțul de Livia: «O poveste s-a încheiat»

E oficial! Cătălin Bordea a confirmat divorțul de Livia: «O poveste s-a încheiat»

catalin bordea

Cătălin Bordea a confirmat oficial despărțirea de soția sa, Livia! Astăzi au semnat actele de divorț, punând capăt unei frumoase povești de dragoste. La scurt timp după ce a pus semnătura pe actul notarial care desface căsnicia dintre ei, celebrul comedian a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

Cătălin Bordea a confirmat divorțul de Livia

Cătălin Bordea și soția sa, Livia, au trăit o poveste de dragoste de-a lungul mai multor ani și au fost considerați unul dintre cele mai iubite și consolidate cupluri din showbiz. După doar doi ani de relație, în 2014, cei doi s-au căsătorit și, cinci ani mai târziu, în 2019, și-au unit destinele și într-o ceremonie religioasă, în fața lui Dumnezeu. Din păcate, problemele au apărut, iar cei doi nu au mai găsit o cale de a le remedia, astfel au ajuns la separare, în anul 2023.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem, parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc.”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Conform apropiaților lui Cătălin Bordea, comediantul a făcut tot ce i-a stat în cale pentru a o recuceri pe Livia. Cătălin a apelat chiar și la ajutorul unui psiholog pentru a putea procesa mai bine situația delicată pe care o parcurge în această perioadă.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acestei despărțiri, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult”, declara o persoană din anturajul comediantului.

Cătălin Bordea traversează o perioadă dificilă

Problemele lui Cătălin Bordea nu se încheie, însă, odată cu despărțirea de Livia. Vedeta TV a dezvăluit că trece printr-o perioadă cumplită și din cauza stării de sănătate pe care o are mama sa.

„Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și față de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea, conform Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: