Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ea a fost desemnată cea mai urâtă femeie din lume. A devenit simbolul demnității dintr-un motiv total neașteptat

Ea a fost desemnată cea mai urâtă femeie din lume. A devenit simbolul demnității dintr-un motiv total neașteptat

De la frumusețe la urațenie este un fir foarte subtire. Mary Ann Bevan a fost până la vârsta de 30 de ani o femeie frumoasă și iubită, dar greu încercată de soartă. A primit de la viață o adevărată lecție, care i-a schimbat total destinul.

Cine a fost cea mai urâtă femeie din lume

Mary Ann Bevan s-a căsătorit și a adus pe lume patru copii, însă viața a surprins-o grav. Aceasta a urmat o școală și a devenit asistentă medicală. În anul 1902, Mary și-a și întemeiat o familie cu Thomas Bevan. Cuplul a avut patru copii, însă Bevan a murit subit în 1914, lăsând-o pe Mary Ann să-i crească singură. După această nenorocire care i-a umbrit întreaga viață, veștile tot mai rele nu încetau sa dispară. Cu trecerea timpului, Mary a aflat o altă veste tragică, care i-a șocat pe toți.

Femeia a aflat că suferea de o boală incurabilă, la vârsta de 30 de ani. Acromegalia, boala care a dus la deformarea și creșterea anormală a trăsăturilor faciale ale femeii, i-a dat constant și migrene. Timpul a trecut și aceasta și-a pierdut parțial și văzul. Astfel că, Mary a ajuns în postura în care își pierduse locul de muncă și nici nu a putut să se angajeze în altă parte.

Cum a ajuns să fie desemnată cea mai urâtă femeie din lume

Pentru că nu dispunea de niciun sprijin financiar, și aflandu-se în imposibilitatea de a-și crește copiii, femeia a participat la un concurs care urma să desemneze cea mai urâtă femeie din lume. Din fericire pentru ea, l-a și câștigat. Însa aceasta nu și-a pierdut niciodata demnitatea. Mary Ann Bevan n-a stat prea mult pe gânduri și și-a asumat cu mândrie titlul de cea mai urâtă femeie din lume, sub marca acestuia apărând constant în fața publicului pe scena circului, în cadrul ”spectacolului cu ciudați”, se arată în presa străină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini