Redactia.ro
Home » Monden » Ea e Regina Instagramului. Are 92 de ani, dar își trăiește viața ca la 20. Cum arată bătrânica care a șocat lumea

Ea e Regina Instagramului. Are 92 de ani, dar își trăiește viața ca la 20. Cum arată bătrânica care a șocat lumea

GALERIE FOTO (10)

Baddie Winkle este exemplul perfect care demonstrează că vârsta este doar un număr. Cea mai sexy bunică de pe Instagram este lipsită de inhibiții. 

 

Are 92 de ani, dar își trăiește viața ca la 20

 

Baddie Winkle este cea mai sexy bunicuță de pe Instagram și pare să nu o intereseze modul în care ceilalți o privesc, atâta timp cât ea se simte bine. Bătrâna pare să fi descoperit secretul tinereții. La 92 de ani, Baddie este cea mai în vârstă bloggeriță din lume. Însă, deși ar trebui să își trăiască viața într-un mod liniștit, bunicuța de pe Instagram se distrează mai ceva ca tinerii.

Baddie Winkle, pe numele său real Helen Ruth Van Winkle, este o bunicuță de pe Instagram care pare să nu țină cont de reguli. Bătrâna a trecut prin momente extrem de triste în urmă cu 10 ani după decesul partenerului său de viață. După o bună perioadă în care bunicuța și-a plâns partenerul, Helen a vrut să facă o schimbare majoră în viața sa.

Totula  început când una dintre strănepoatele sale i-a făcut o fotografie într-o ținută mai neobișnuită, iar faima a milioane de oameni a venit peste noapte.

„Sunt o scorpie, mereu am fost o rebelă!”, spunea Baddie Winkle cu ceva timp în urmă.

Helen respectă cu sfințenie un anumit ritual care a  ajutat-o să ajungă în acest punct. Baddie povestește că toată pofta eei de viață se datorează unor obiceiuri pe care și le-a format în timp.

„De obicei mă trezec la 08:30, pornesc televizorul, îmi fac cafeaua şi fumez câteva ţigări. Mă duc la biserică de 40 de ani. Încerc să îmi stabilesc câte o ţinută nouă în fiecare duminică”, a spus bătrânica.

Chiar dacă viața ei pare să fie una roz acum, în viață nu a avut parte doar de lucruri bune. Neajunsurile au învățat-o să aprecieze mult mai mult ceea ce are acum. Femeia a suferit două pierderi mari, și-a pierdut atât soțul, cât și fiul.

„Credeam că eram cel mai sărac copil din ţară. Viaţa m-a învăţat să apreciez tot ce aveam. Mi-a fost foarte greu. Nu ştii ce ţi se va întâmpla mâine. Nimeni nu ar trebui să îşi piardă fiul. Dar asta e viaţa. Te conformezi cu ce îţi dă”, a mai povestit Baddie în cadrul unui interviu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: