Redactia.ro
Home » Știri » Ea este femeia care a sărit de la un etaj la maternitatea din Medgidia. S-a aflat abia acum ce a făcut în timpul sarcinii

Ea este femeia care a sărit de la un etaj la maternitatea din Medgidia. S-a aflat abia acum ce a făcut în timpul sarcinii

Mama maternitate Constanța

Apar noi detalii despre cazul care a șocat întreaga țară. Iată care este povestea femeii care a sărit de la etaj la maternitatea din Medgidia, la doar două zile după ce a dat naștere. Abia acum s-a aflat ce a făcut în timpul sarcinii.

Noi detalii ies la iveală în cazul șocant de la maternitatea din Medgidia

Un eveniment șocant s-a petrecut recent, implicând o tânără care a sărit de la etajul unei maternități din Medgidia. Acest incident a avut loc la doar două zile după ce tânăra a dat naștere unui copil. Cu puțin timp înainte de a comite acest gest tragic, ea a semnat un document prin care își lăsa copilul în grija statului.

După această tragedie, au ieșit la iveală detalii tulburătoare din viața sa. Se pare că femeia care a sărit de la etaj la maternitatea din Medgidia suferea de probleme psihice și fusese internată anterior într-o clinică specializată. În timpul sarcinii, pentru a nu pune în pericol sănătatea copilului, ea a decis să renunțe la tratamentul său.

Cu mențiunea că a dat naștere printr-o cezariană unei fetițe perfect sănătoase și fără complicații, tânăra a luat decizia uluitoare de a semna documentul pentru a-și abandona copilul în grija statului. Însă, după câteva ore, tânăra a comis gestul extrem. Ea a rămas nesupravegheată într-un salon, a deschis fereastra și s-a aruncat în gol.

Tânăra a studiat Medicină și ASE

Tânăra a fost găsită în curtea din spate a spitalului, iar directorul Spitalului Medgidia a confirmat cele întâmplate. El a adăugat că nu știa de tulburările psihice ale acesteia. Tânăra avusese o educație academică remarcabilă, absolvind ASE (Academia de Studii Economice) și fiind studentă timp de doi ani la Medicină.

Cu toate acestea, lupta ei cu depresia a fost una grea, iar, în cele din urmă, a părut că a pierdut această luptă. De asemenea, faptul că tatăl copilului nu și-a dorit responsabilitatea pentru bebeluș a avut un impact semnificativ asupra deciziei sale.

În continuare, bebelușul urmează să rămână în spital pentru câteva zile supravegheat de personalul medical. Un medic a dezvăluit că mama sa nu a dorit să o alăpteze, astfel că bebelușul este hrănit cu lapte praf. Situația este una extrem de tristă și complicată pentru toate părțile implicate.

Am aflat ulterior că avea ceva tulburări psihice pe care le-a negat la internare. Mama n-a dorit s-o alăpteze, să se implice emoţional cu copilul. A rămas supravegheată la noi, e alimentată cu lapte praf. E un copil sănătos.”, a precizat Magdalena Oprea, medic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: