Redactia.ro
Home » Știri » Ea este femeia care mănâncă 4 role de hârtie igienică pe zi, de patru decenii. Chiar și medicii au rămas fără cuvinte: «Nu mă mai satur!»

Ea este femeia care mănâncă 4 role de hârtie igienică pe zi, de patru decenii. Chiar și medicii au rămas fără cuvinte: «Nu mă mai satur!»

kinah

Lumea medicală continuă să furnizeze motive de uimire. Cazul unei femei din Statele Unite ale Americii a ajuns să fie prezentat pe micile ecrane, în cadrul unei emisiuni televizate. Femeia are o preferință culinară mai puțin obișnuită și a reușit să-i uimească chiar și pe cei mai pricepuți medici. Cum a ajuns să consume patru role de hârtie igienică pe zi și care este motivul pentru care face acest lucru? Iată explicația!

Ea este femeie care mănâncă 4 role de hârtie igienică pe zi, timp de două decenii

Kinah a apărut în programul „My Strange Addiction: Still Addicted?“., difuzat de postul american TLC, în care oamenii vorbesc deschis și încearcă să scape de comportamentele lor care ar putea să pară neobișnuite celor mai mulți dintre noi. Femeia a fost diagnosticată cu sindromul Pica de către medici. Acest sindrom este caracterizat de dorința incontrolabilă de a mânca lucruri care nu sunt destinate, în mod general, consumului și care nu au o valoare nutrițională reală.

Femeia a declarat că pur și simplu nu se poate abține să consume hârtie igienică și că o mănâncă peste tot oriunde merge, chiar și la salonul de cosmetică unde obișnuiește să-și facă manichiura, spre stupoarea și amuzamentul angajatelor de acolo. Kinah a povestit că mănâncă chiar și patru role de hârtie igienică pe zi și a subliniat că are acest obicei bizar de aproape 20 de ani.

Ce diagnostic a primit Kinah din partea medicilor

În plus, Kinah a povestit că are un fel preferat de hârtie igienică, pe care îl consumă cu deosebită plăcere. Este vorba despre rolele care au un singur strat pentru că, potrivit propriilor spuse, sunt mai ușor de digerat.

„A meritat fiecare cent. Mănânc hârtie igienică de îndată ce mă trezesc dimineața. Cunoașteți acel sentiment de după Ziua Recunoștinței, când ai mâncat toate alimentele tale preferate și doar stai pe canapea și te relaxezi. Am acel sentiment când mănânc hârtie igienică“, a povestit femeia.

Logodnicul ei a încercat să o convingă să renunțe la acest obicei alimentar neobișnuit, însă nu s-a bucurat de succes. Conform specialiștilor în domeniu, Kinah suferă de sindromul Pica, o tulburare alimentară care presupune consumarea lucrurilor care nu au valoare nutritivă și care, în mod general, nu sunt destinate consumului uman. Din păcate, până la ora actuală, medicii nu au desoperit o modalitate prin care apariția acestui sindrom poate fi prevenită.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: