Redactia.ro
Home » Știri » Ea este fiica lui Mugur Isărescu! Cu ce se ocupă Lăcrămioara, fata guvernatorului BNR

Ea este fiica lui Mugur Isărescu! Cu ce se ocupă Lăcrămioara, fata guvernatorului BNR

Lacramioara Isarescu, fiica guvernatorului BNR

Pe Mugur Isărescu îl știe toată lumea, însă puțini sunt cei care o știu pe fata guvernatorului BNR! Iată cine este și cu ce se ocupă Lăcrămioara Isărescu.

Despre familia lui Mugur Isărescu se știu puține lucruri, rare fiind ocaziile în care cel mai cunocut om de la Banca Națională a României apare în spațiul public alături de soție și cei doi copii ai săi. Iată, însă, cu ce se ocupă fiica lui Mugur Isărescu.

Fiica lui Mugur Isărescu. Cu ce se ocupă Lăcrămioara, fata guvernatorului BNR

Despre Lăcrămioara Isărescu, fiica guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, se știe că a absolvit Academia de Științe Economice – ASE în anul 1998. A urmat apoi doi ani de studii la celebrul Harvard, pentru un MBA.

Cu toate acestea, fiica lui Mugur Isărescu nu se poate lăuda cu afaceri profitabile. Potrivit Click, proiectele din domeniile de consultanţă şi imobiliare se pare că au mers mai mult pe minus.
Potrivit Economica.net, Lăcrămioara Isărescu este director independent şi membru în Consiliul de Administraţie al dezvoltatorului cu capital norvegian RomReal. Compania are un portofoliu de peste 120 de hectare de teren în Constanţa şi Bucureşti.

Fiica guvernatorului BNR a intrat în companie în aprilie 2014, unde a ocupat poziţia de membru în boardul RomReal.

Lăcrămioara Isărescu este şi director pentru programe guvernamentale în cadrul IBM România.

Fiica lui Mugur Isărescu se ocupă și de afacerile familiile

Fiica lui Mugur Isărescu se bucură de ceva succes în firma părinţilor ei, Elena și Mugurel Constantin, adică nimeni altul decât guvernatorul Băncii Naţionale a României. Este vorba despre afacerea care se ocupă cu producţia de vinuri.

Mai exact, firma Măr SRL, deținută de Mugur Isărescu împreună cu soția și cei doi copii, a trecut în 2020 pragul de un milion de euro cifră de afaceri (5,26 de milioane de lei). De altfel, din 2005, compania a tot înregistrat creșteri și nu a avut niciun an pe pierdere.

Vinurile de familia Isărescu, sub brandul Casa Isărescu, sunt produse la Drăgășani și se comercializează în majoritatea lanțurilor de magazine, dar și la magazinul propriu de vinuri și fructi, care a fost deschis în centrul localității din Olt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: