Redactia.ro
Home » Monden » Ea este noua asistentă de la Acces Direct! Uite cât de frumoasă e și cu ce s-a ocupat în trecut

Ea este noua asistentă de la Acces Direct! Uite cât de frumoasă e și cu ce s-a ocupat în trecut

Din această toamnă Acces Direct și-a suprins fanii cu noi schimbări! Decorul este total schimbat, dar și asistenta! În urma unui concurs organizat de emisiune, Cosmina Scăunașu a fost preferata telespectatorilor! Este tinerică, bloncă, cu un trup de invidiat și noul loc de muncă pare că i se potrivește mănușă!  

Ce mesaj a transmis Cosmina Scăunașu după câștigarea postului de asistentă

Cosmina Scăunașu a fost sigură pe ea încă de la prima apariție în concurs. Frumoasa blondină a ținut să precizeze că este cea mai potrivită pentru acest post, mai ales că are numele predestinat! Cosmina Scăunașu a transmis un mesaj imediat după căștigarea competiției și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au votat-o. În trecut Cosmina a lucrat pe postul de administrator al unei firme.

E oficial ,m-ați votat și datorită vouă am câștigat! Mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au votat pe parcursul acestui concurs, pentru că mi-ați dat sansa să fac parte dintr-o echipă minunată. Mă simt onorată să fac parte din acest colectiv care, chiar face ca lucrurile bune să se întâmple! De mâine, ora 16:30, ne vedem pe @acces_directoficial.„, a transmis Cosmina Scăunașu.

Ce spune Mirela Vaida despre noua colegă de platou

Cosmina Scăunașu are 33 de ani a visat dintotdeauna la o carieră în televiziune. Mirela Vaida este foarte încântată de cea ce urmează să îi fie colegă de platou. Ea a precizat că numele ei este predestinat pentru postul de asistentă în cadrul emisiunii Acces Direct.

Am găsit asistenta. Am căutat-o de vreo două săptămâni și voi ați fost cei care ați ales-o. Asistenta noastră are un nume predestinat. Ea a și spus acest lucru. O cheamă Cosmina, ca pe fosta noastră asistentă, dar și Scăunașu, pentru că ea practic știe că numele este predestinat. Și dacă nu ai știut, sper să îți dăm o veste bună și să ne vedem cu bine la muncă, în fiecare zi.„, a spus Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: