Redactia.ro
Home » Monden » Ea este românca ce a strălucit pe covorul roșu la decernarea premiilor Emmy. Bianca a primit trofeul și a făcut senzație alături de alte vedete de la Hollywood

Ea este românca ce a strălucit pe covorul roșu la decernarea premiilor Emmy. Bianca a primit trofeul și a făcut senzație alături de alte vedete de la Hollywood

GALERIE FOTO (2) Bianca Boeroiu

Într-o recentă și memorabilă realizare, o artistă româncă a reușit să strălucească la nivel internațional, fiind nominalizată și premiată la prestigioasele Premii Emmy. Performanța remarcabilă a Biancăi Boeroiu, un talentat make-up artist român, a fost salutată și aplaudată în unanimitate, lăsând o amprentă strălucitoare pe covorul roșu de la Hollywood.

Bianca Boeroiu a dobândit notorietate în industria cinematografică românească, fiind recunoscută ca unul dintre cei mai apreciați make-up artiști locali. Înainte de triumful său la Premiile Emmy, talentul ei a fost deja remarcat și apreciat în țară, fiind recompensată cu multiple premii Gopo pentru contribuția sa în domeniu. Din filmografia sa fac parte producții de succes, precum „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Loverboy”, „Un pas în urma serafimilor”, „Funeralii Fericite” sau „Aferim”.

Bianca Boeroiu, românca ce a câștigat un premiu Emmy

Premiul Emmy câștigat de Bianca Boeroiu vine ca o confirmare a excelenței sale în domeniul machiajului, mai precis pentru munca sa remarcabilă în serialul „Wednesday”. La categoria „Outstanding Contemporary Makeup” la Creative Arts Emmy, talentul și abilitățile sale au fost recunoscute la nivel internațional. Această performanță nu doar consolidează statutul său în industria cinematografică mondială, ci și aduce laude și onoruri pentru întreaga comunitate artistică românească.

Momentul strălucitor al Biancăi Boeroiu la Premiile Emmy a fost susținut de o prezență captivantă pe covorul roșu de la Hollywood. Cu o ținută electrizantă, artista româncă a atras toate privirile și a demonstrat nu doar priceperea în machiaj, ci și un stil personal remarcabil. Întreaga sa vestimentație a fost semnată de designeri români, subliniind contribuția sa la promovarea talentei autohton în industria modei.

Bianca Boeroiu

Bianca Boeroiu, îmbrăcată de designeri români

Stilista Mădălina Drăgoi a avut un rol esențial în conturarea look-ului spectaculos al Biancăi Boeroiu, aducând o notă de rafinament și inovație. Acest parteneriat între cele două talente românești evidențiază potențialul creativ și sinergiile din industria artistică autohtonă.

„Rochia pentru ceremonie a fost creată de Denis Predescu, designer vestimentar și architect. Am simțit la Denis o pasiune nebună pentru munca sa și am fost impresionată de eforturile pe care el și echipa lui le-au făcut ca rochia Biancăi să fie gata în timp util. Pantofii sunt de la Mad Shoes, un brand nou de încălțăminte de lux din Iași, cu rădăcini în Berlin. Au ca decorațiuni foițe de aur prelucrate de artizani români.

Poșeta este semnată de Otilia Flonta, un artist român cu experiență vastă pe plan internațional. Bijuteriile sunt de la Wagner Arte Frumoase și Povești. Surorile Irina și Ana Wagner sunt cunoscute pentru bijuteriile unice create din aur și porțelan. A doua rochie este semnată de Raluca Soare, un designer pasionat de culori și materiale flamboainte”, a dezvăluit Mădălina Drăgoi, potrivit protv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: