Redactia.ro
Home » Monden » Ea este sosia Rihannei. Cu ce se ocupă tânăra

Ea este sosia Rihannei. Cu ce se ocupă tânăra

Priscila Beatrice este o tânără care a impresionat prin asemănarea izbitoare cu Rihanna. Tânăra a devenit populară pe Tik Tok, tocmai prin asemănarea cu frumoasa Rihanna. 

 

Cu ce se ocupă Priscila Beatrice

 

Tânăra Priscila își încântă fanii cu postările de pe TikTok. Asemănarea cu frumoasa Rihanna este modalitatea prin care tânăra și-a câștigat, însă, faima.

Priscila Beatrice i-a atras atenției chiar și cântăreței, care i-a lăsat un comentariu pe Instagram: “Unde este albumul, soro?”. Bineînțeles, Beatrice a fost extrem de fericită că a primit atenția artistei și a postat pe contul ei de Instagram mesajul Rihannei: ,,@theshaderoom mi-a distribuit videoclipul pe profilul lor și RIHANNA @badgalriri l-a văzut și a comentat !!!! Vă dați seama ce simt acum??? Nu mă pot opri din plâns!!!! De fericire!!!!! Este un vis !!! Dumnezeule, este minunat !!!!!”.

Mulți internauți cred însă că asemănarea este mult prea mare și cred că este chiar Rihanna.

Pe TikTok, Priscila a reușit să strângă peste un milion de urmăritori, iar conținutul pe care îl creează se bazează foarte mult pe filmulețe în care se machiază și se comportă precum celebra cântăreață.

 

Priscila copiază stilul Rihannei

 

 

Tânăra de 28 de ani  a devenit virală pe TikTok, după ce a publicat un clip, în care se machiază precum Rihanna.

Tânăra încearcă să copieze stilul Rihannei, machiajul si coafurile pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului. Priscilla a uimit pe toată lumea după ce a recreat look-ul artistei de la British Fashion Awards 2019.

Loading...