Redactia.ro
Home » Monden » Rihanna, apariție plină de vânătăi. Fanii s-au îngrijorat că a fost victima unei agresiuni. Ce s-a întâmplat cu artista

Rihanna, apariție plină de vânătăi. Fanii s-au îngrijorat că a fost victima unei agresiuni. Ce s-a întâmplat cu artista

Rihanna

Rihanna a apărut în public plină de vânătăi pe față, lucru care a provocat îngrijorare printre fanii ei. Vedeta avea toată fața lovită, iar acum fanii s-au întrebat dacă nu cumva artista a fost din nou victima unei agresiuni. De această dată, motivul este altul, însă un lucru este cert: vânătăile de pe fața artistei sunt reale.

Rihanna, fotografiată cu vânătăi pe față. Ce a pățit artista?

Fanii artistei s-au îngrijorat când au văzut că artista are fața tumefiată de lovituri. Aceștia s-au întrebat dacă nu cumva se repetă istoria, iar cântăreaţa a fost, din nou, agresată fizic. Explicaţie este, însă, cu totul alta, după cum au explicat reprezentanții artistei.

Rihanna a fost implicată într-un accident rutier și de aceea are toate acele vânătăi pe față. Aceasta a avut un accident în timp ce conducea o bicicletă electrică: s-a răsturnat și s-a ales cu o mulțime de semne.

„Rihanna este foarte bine acum, însă s-a dat peste cap cu o bicicletă electrică săptămâna trecută și și-a învinețit fața și fruntea”, a spus reprezentantul ei.

„Din fericire, nu sunt răni majore și se vindecă rapid”, a mai spus aceasta.

Rihanna, bătută de fostul ei iubit, Chris Brown

Imaginile cu Rihanna au provocat îngrijorare printre fani, mai ales pentru că în urmă cu mai bine de zece ani, ea a apărut cu buza spartă și cu fața plină de traumatisme.

Atunci, ea a fost lovită de iubitul ei de la acea vreme, Chris Brown, în urma unui conflict privind infidelitatea acestuia.

„Îmi amintesc că eram în mașină și i-am povestit de aventura mea cu o femeie. Înainte îi spusesem că nu avusesem de-a face cu ea, așa că a avut un șoc când i-am mărturisit adevărul. A început să tragă de telefon, să-l arunce în mine, să țipe. A început să mă lovească și, fără să conștientizez, am lovit-o și eu. Și am lovit-o tare, cu pumnul. Când am văzut că i s-a spart buza, m-am îngrozit. Scuipa sânge. Mă simțeam că un monstru și nu-mi venea să cred că am bătut-o așa”, a spus Chris Brown.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: