Redactia.ro
Home » Sport » Ea este soția lui Edi Iordănescu, antrenorul echipei naționale. El si Arabella sunt căsătoriți de 15 ani. Imagini nevăzute cu frumoasa brunetă

Ea este soția lui Edi Iordănescu, antrenorul echipei naționale. El si Arabella sunt căsătoriți de 15 ani. Imagini nevăzute cu frumoasa brunetă

GALERIE FOTO (4)

Edi Iordănescu, renumit pentru discreția sa în viața de familie, a fost odată etichetat drept „crai de Dorobanți” datorită legăturilor sale cu diverse personalități din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, puține persoane cunosc povestea lui cu Arabella Kapitany, femeia care l-a ajutat să treacă peste relația cu Delia Matache. Arabella Kapitany, în vârstă de 36 de ani, este partenera de viață a lui Edi Iordănescu din 2008, jucând un rol crucial în reorientarea vieții sentimentale a acestuia, în special după terminarea relației de aproape doi ani cu Delia Matache, așa cum relatează Ziare.com.

Din aventurier celebru, Edi Iordănescu s-a transformat într-un om de familie retras, cu un comportament exemplar, schimbare influențată semnificativ de întâlnirea cu Arabella, care i-a devenit ulterior soție. Arabella, originară din Satu Mare, fost model și absolventă de medicină, împărtășește acum viața cu Edi, având împreună doi copii.

„Ne-am cununat religios în secret, dar, desigur, familiile noastre au fost la curent. Ne cunoșteam de patru-cinci ani, dar suntem împreună de aproximativ trei ani”, a dezvăluit Edi Iordănescu în septembrie 2020 pentru GSP.

Arabella este, de asemenea, o prezență constantă la meciurile echipei naționale, unde îl susține pe Edi din tribune. Această susținere discretă, dar constantă, pare să-i ofere lui Iordănescu un sentiment de stabilitate și încredere, elemente esențiale pentru un antrenor la nivelul său.

În ciuda faptului că preferă să rămână în afara lumii reflectoarelor, impactul Arabellei asupra vieții lui Edi Iordănescu este indiscutabil. Prietenii cuplului descriu relația lor ca fiind una bazată pe respect reciproc, susținere și iubire. Arabella este văzută nu doar ca partenera lui Edi, dar și ca un factor cheie în stabilirea echilibrului său emoțional și profesional.

De ce s-a despartit de Delia Matache

Între Delia Matache și Edi Iordănescu a existat o relație tumultuoasă, cu momente de intensă apropiere, care i-a făcut pe cei din anturajul lor să creadă că aceștia se vor căsători.

Din nefericire, povestea de dragoste dintre Delia și Edi Iordănescu s-a încheiat brusc în 2006, unul dintre motivele rupturii fiind presupusa gelozie a antrenorului. Această ipoteză a fost întărită de declarațiile făcute de Edi Iordănescu după despărțire, în care a exprimat unele nemulțumiri subtile referitoare la fosta iubită.

„Din partea mea, nu s-a discutat niciodată despre căsătorie. Nu aș putea să mă însor cu cineva cu un astfel de program și care îmi oferă atât de puțin timp împreună. Mă gândeam la cum ar fi arătat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea era foarte dedicată carierei sale, astfel încât abia ne vedeam”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Ziare.com, referindu-se la perioada post-despărțire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini