Redactia.ro
Home » Homepage » Ea este tânăra bătută cu bestialitate în inima Bucureștiului. Larisa are 26 de ani și este mama a trei copii

Ea este tânăra bătută cu bestialitate în inima Bucureștiului. Larisa are 26 de ani și este mama a trei copii

Larisa Nicolae a fost bătută în Centrul Vechi din București.

Cazul șocant petrecut în Centrul Vechi al Capitalei, unde o tânără pe nume Larisa Nicolae, în vârstă de 26 de ani, a fost bătută cu brutalitate și lăsată inconștientă în scara unui bloc, a stârnit o mare indignare și tristețe. Incidentul a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 5:40, când polițiștii și un echipaj de prim-ajutor au fost alertați și s-au deplasat de urgență la locul faptei. Larisa a fost transportată în stare gravă la spital, fiind în stare de șoc și incapabilă să comunice.

Cine este tânăra bătută în Centrul Vechi al Capitalei

Larisa are 26 de ani și presta servicii sexuale contra cost în jurul cluburilor situate în Centrul Vechi din București. Dama de companie se află în stare critică în spital în urma abuzurilor suferite.

Victima acestui atac brutal este descrisă ca fiind o femeie care lupta cu dependența de droguri și se angaja în prostituție pentru a-și susține viciul. Ea urma să împlinească 27 de ani în martie 2024 și este mama a trei copii, dintre care doi se află în străinătate, iar celălalt este îngrijit de familia ei din România. În prezent, Larisa se află într-o stare gravă fiind intubată și ținută în comă indusă din cauza rănilor grave suferite, în special la nivelul capului.

Investigațiile sunt conduse de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB, care încearcă să stabilească circumstanțele exacte ale incidentului, tratând cazul ca pe o tentativă de omor. Autorul atacului, un tânăr de 24 de ani de cetățenie moldoveană, și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor. Potrivit mărturiilor, el a agresat-o pe Larisa Nicolae sâmbătă noaptea, lăsând-o apoi inconștientă într-o scară de bloc din centrul istoric al Capitalei.

Luptătorul MMA care a agresat-o pe Larisa a fost reținut

Petru Ceban are 24 de ani și este de origine din Republica Moldova. Tânărul ar fi locuit ilegal pe teritoriul României încă din iunie 2023. Acesta lucrează la o shaormerie din sectorul 4 al Capitalei și mersese în Centrul Vechi pentru a se relaxa.

Această tragedie aruncă lumină asupra unor probleme grave legate de siguranța în zonele publice, precum și asupra importanței prevenirii și combaterii violenței de orice formă. Comunitatea este îndemnată să sprijine victimele violenței și să colaboreze cu autoritățile pentru a asigura un mediu mai sigur pentru toți cetățenii. În acest moment dificil, gândurile multor persoane sunt alături de Larisa Nicolae și familia sa, sperând într-o recuperare rapidă și completă a tinerei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: