Redactia.ro
Home » Homepage » A fost prins agresorul tinerei bătute cu bestialitate în Centrul Vechi. Ce relație exista, de fapt, între victimă și bărbat

A fost prins agresorul tinerei bătute cu bestialitate în Centrul Vechi. Ce relație exista, de fapt, între victimă și bărbat

Bătăușul din Centrul Vechi al Capitalei este un tânăr din Republica Moldova.

UPDATE| Tânărul agresor a mărturisit că femeia l-a ademenit în scara de bloc pentru a întreține relații sexuale contra cost cu ea. Ulterior au mai apărut alți doi bărbați, iar el de frică ar fi bătut-o cu bestialitate pe tânără, crezând că l-a ademenit într-o capcană.

Într-un eveniment care a șocat comunitatea din inima Capitalei, polițiștii au reușit să îl prindă pe bărbatul suspectat de agresiunea brutală asupra unei femei, găsită inconștientă în scara unui bloc din Centrul Vechi. Acest caz alarmant a fost adus în atenția publicului de surse judiciare, care au confirmat capturarea suspectului luni, potrivit Agerpres.

Făptașul este un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Republica Moldova. Încă nu este clar ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest necugetat. Despre victimă, conform surselor din anchetă, tânăra ar fi o damă de companie ce prestează servicii sexuale contra cost în jurul cluburilor din București.

Starea de sănătate a tinerei s-a înrăutățit

Din nefericire, starea victimei, o tânără de 25 de ani, a cunoscut o deteriorare dramatică. Inițial găsită într-o baltă de sânge și transportată de urgență la spital, tânăra este acum în stare gravă, intubată la secția ATI a Spitalului Universitar de Urgență București, conform surselor medicale.

Atacul, descris drept de o violență rar întâlnită, s-a petrecut în jurul orei 4:00, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Agresorul, identificat de poliție drept principalul suspect, ar fi acționat singur, lăsând victima mutilată și inconștientă.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Alertați duminică dimineața, în jurul orei 5:40, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi s-au deplasat imediat la locul incidentului, descoperind gravitatea situației. Victima a fost preluată de un echipaj de prim-ajutor și dusă la spital, unde starea ei a fost inițial considerată stabilă. Totuși, rănile suferite în timpul atacului s-au dovedit extrem de grave, iar medicii au fost rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Cazul este acum în atenția unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și a Serviciului Omoruri-DGPMB, care investighează circumstanțele exacte ale incidentului, tratându-l ca pe o tentativă de omor. Autoritățile desfășoară toate demersurile necesare pentru a asigura că justiția își va urma cursul în acest caz tulburător, care a lăsat comunitatea în alertă și a pus în discuție siguranța în spațiile publice ale orașului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: