Redactia.ro
Home » Monden » Ea este vedeta care a purtat o „perdea” transparentă pe post de rochie! Toate privirile au fost asupra ei

Ea este vedeta care a purtat o „perdea” transparentă pe post de rochie! Toate privirile au fost asupra ei

GALERIE FOTO (3) rita ora

Artista Rita Ora este o femeie frumoasă, în mod indiscutabil, însă ultima sa apariție publică este una care lasă loc discuțiilor. Pentru o petrecere de la Hollywood, artista a renunțat la inhibiții și la o parte din haine. Ce-i drept, nu multe doamne ar avea curajul să poarte rochia pe care a îmbrăcat-o Rita Ora.

Rita Ora a întors toate privirile la o petrecere de la Hollywood

Rita Ora, în vârstă de 32 de ani, a întors toate privirile la cea mai recentă petrecere la care a participat. Artista nu a sosit neînsoțită, ci la brațul bărbatului cu care s-a căsătorit în anul 2022, nimeni altul decât cineastul Taika Waititi, cu 15 ani mai mare decât ea.

rita ora
Rita Ora a purtat o rochie îndrăzneață la o petrecere de la Hollywood

Ceea ce a îmbrăcat Rita Ora cu greu se poate numi rochie, ci mai degrabă pare un voal transparent, cu un imprimeu mov care a fost croit să semene cu o rochie. Rita și-a uitat sutienul acasă și a ales o pereche de bikini negri care să se asorteze cromatic cu sandalalele cu toc amețitor pe care le-a purtat. Nu este, așadar de mirare, că fotoreporterii s-au înghesuit să obțină cele mai bune cadre cu Rita, uitând parcă de însoțitorul acesteia, un adevărat nume în industria cinematografică.

rita ora
Rita Ora a întors toate privirile

Rita Ora și Taika Waititi s-au căsătorit în anul 2022

Taika Waititi a purtat un costum clasic cu care pur și simplu nu avea cum să dea greș și a preferat să stea departe de blitz-urile fotoreporterilor prezenți.

Rita Ora și Taika Waititi s-au căsătorit anul trecut, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc la Londra, după doar un an de relație. Diferența de vârstă de 15 ani nu pare să fie un imediment în calea dragostei lor. Ambii sunt cunoscuți pentru discreția de care dau dovadă atunci când vine vorba despre povestea de dragoste pe care o trăiesc, rare fiind ocaziile în care Rita Ora vorbește public despre aspectele care țin de bucătăria internă a cuplului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: