Redactia.ro
Home » Știri » Echipa medicului Sidonia Susanu a realizat o nouă minune. A replantat piciorul unui adolescent lovit de tren

Echipa medicului Sidonia Susanu a realizat o nouă minune. A replantat piciorul unui adolescent lovit de tren

medic sidonia susanu

Medicul Sidonia Susanu a ajuns în atenția presei după ce reușit să replateze Alexiei ambele brațe pe care le pierduse în urma teribilului accident din Pașcani. Procedura realizată de medic a devenit unică în Europa, însă iată că medicul Sidonia Susanu reușește să repete minunea. De această dată, ea a replantat piciorul unui adolescent călcat de tren.

Medicul Sidonia Susanu, autoarea unei noi intervenții extraordinare

Un adolescent de 15 ani din Vatra Dornei a fost lovit de tren. El a fost transportat de urgență la Spitalului pentru Copii „Sf.Maria”, acolo unde medicii s-au luptat pentru a-i salva viața. Din echipa doctorilor a făcut parte și medicul Sidonia Susanu. Aceasta, alături de alți doctori, a lucrat pentru a replanta picioriul adolescentului. Intervenția a durat nu mai puțin de 13 ore. Pentru adolescent urmează și alte intervenții chirurgicale, iar drumul spre recuperare va fi unul anevoios.

Sidonia Susanu a fost cea care a operat-o pe Alexia și a reușit să-i reatașeze cele două brațe pe care le pierduse în urma accidentului din Pașcani. După ce Alexia a fost externată și a revenit alături de familie, doctorul a vizitat-o acasă pe adolescentă, iar imaginile întâlnirii au fost distribuite în mediul online de către mama emoționată a Alexiei. Din fericire. fata își va putea folosi brațele, la aproape toată capacitatea, în aproximativ un an jumătate, conform estimărilor făcute de către cei care au operat-o.

Cum se simte Alexia

„Mă simt foarte bine şi am o stare de linişte. Mă simt împlinită complet, mă simt fericită! E foarte plăcut şi acum mă emoţionez şi eu puţin că nu i-am văzut pe bunici. Bucurie şi fericire când văd că toată lumea mă încurajează şi e alături de mine”,  au fost primele cuvinte ale Alexiei atunci când ea a ajuns acasă. „Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum și sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine. Doamne ajută să fiu bine, să fiu alături de cei dragi și abia aștept să-mi văd prietenii. Am emoții și știu că acasă o să fie cel mai bine”, a continuat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: